Отец от Паничище спасява сакати и безплодни

14.11.2017 / 17:02 2

Отец Георги Марков от храма „Свети Йоан Рилски“ в Паничище има невероятната дарба да лекува вярващи. При него се стичат хора с проблеми не само от региона, но и от цяла България. Поп Георги никого не е върнал и с много вяра в Бога помага на идващите при него да се излекуват от болестите си. На него му е нужна горна дреха на болния, която да постави до олтара в храма в Паничище, където служи, разказват вярващи от Сапарева баня, пише Пик.

Поставя дрехата до иконите, за да престои няколко дни, като свещеникът споменава болния в молитвите си, отец Марков ръси дрехата и със светена вода. Той е помагал на хора със сърдечносъдови проблеми, с болежки в опорно-двигателния апарат. „Аз казвам на хората, които идват при мен – не аз ви излекувах, а искрената Божия вяра. Едно семейство от Сапарева баня, което така и не успяваше да си има дете, ме потърсиха. Накарах ги сами да отключат една сутрин храма.

Прочетох молитва, поръсих ги със светена вода. След шест месеца дадоха агне за курбан, а днес се радват на живо и здраво детенце“, каза поп Марков. Той помогнал и на момиче, разболяло се по време на бригада в Щатите. Майка й донесла дрехи, които престоели до олтара, и след няколко седмици била излекувана.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
аха (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
че на леля ванга и тя е друга.. има колко църкви не са по канон.. нали шест купола, три изографисани.. седем светци.. 15 свещника.. знам ги знам ги, незнам от него май.. то от къде да ги знам.. защото са морегринита.. заради това
0
1
..chice (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
крив чембър от загрейчо.. стъклата не, не са стъкла първостепен, нали захариди.. то не е е само че захарид, а памук.. който разбира, знае. незнам, не съм влизал.. защото е променена сто про.. да да сигура, пара имало ли е вътре, значи е друга.. да да и на кого са.. да си ги вземат.. нали ги пазят енергото
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама