Отговорът ще ви шокира! Датски лекар разкрива: Най-големият причинител на смърт при хората в света е...

08.07.2015 / 13:54 4

Питър Гоче, датски професор и специалист по вътрешни болести с диплома по биология и химия издаде книга под името "Смртносни лекарства и организираната престъпност на фармацевтичната индустрия"  (Deadly Medicines and Organised Crime: How Big Pharma Has Corrupted Healthcare), с която предизвика големи полемики в света, тъй като в тази книга той открито разказва за голяма конспирация срещу човечеството че точно фармацевтичната индустрия всъщност е убила повече хора, отколкото всички войни заедно.

Както казал, фармацевтичната индустрия продава токсини а не лекарства и то отрови, подкрепено с доказателства, официално трети причинител на смърт в света, но истината е още по-мрачна и ужасна.

Неговите изявления биха преминали почти незабелязани, ако този лекар е всеки. Но не е, този лекар е публикувал над 450 статии в Скопус, най-големата световна база документи и коментари, над 50 статии в BMJ, Lancet, JAMA, Annals of Internal Medicine, New England Journal of Medicine и около 200 творби в най-голямата научна платформа -WOS.

Цитиран е над 30 хиляди пъти и съавтор е на многобройни научни изследвания, както и в цял свят този лекар се радва на голяма почит.Поради това предизвика шок и неверие, когато разкри голямата тайна.

В книгата пише, че третият по големина причинител на смърт са лекарствата, след рака и сърдечните заболявания (които също са причинени от фармацията и други токсини). И това са лекарства, които ежедневно се приемат с рецепта или без, все пак.

"Пациентите вярват на своите лекари, а лекарите предписват лекарства, само от аптеката, или производителя, с които работят в тясно сътрудничество с властите и идеите за намаляване на броя на хората на земята. Данните за клинични изследвания, които провеждат, се финансират от едни и същи хора, които стоят зад тази индустрия, и са недостъпни за обществеността, а публикациите в списанията често са изменени или фалшиви. Тестванията на нови лекарства не се изпълняват както трябва, а правителствените агенции не вършат работата честно, а са преплетени с множество конфликти на интереси. Политиците, както казват,  е лесно да се подкупят, а здравите и болните лесно да се излъжат ", пише Гоче.

"За жената"

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
ЖорО (преди 8 години)
Рейтинг: 378 | Одобрение: 18
конопено масло... там е истината

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама