Отхвърлиха предложения на БСП за промени в Закона за концесиите

08.11.2018 / 18:59 0

Парламентът днес успя да събере кворум от втория опит, за да започне работа. Депутатите отхвърлиха предложенията на левицата за промени в Закона за концесиите. От БСП настояват да не се дават на концесия услуги и обекти на търговски дружества от забранителния списък за приватизация, съобщава БНТ.


Лидерът на левицата Корнелия Нинова отбеляза, че за четвърти път се опитват да спрат концесията на летище София. БСП ще поискат среща с президента по темата и смятат да сезират Върховния административен съд за решението на правителството.

Председателят на групата на Обединените патриоти Волен Сидеров също се обяви против концесията на софийското летище. ДПС попитаха дали от ляво ще бъдат толкова последователни в защита на националния суверенитет при всички закони. От ГЕРБ определиха концесията като модерен и предвидим вариант за инвестиции в най-голямото летище у нас.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама