Отиде си човекът, с който създадохме ГЕРБ - моторът на партията, съобщи Цвета Караянчева

02.09.2023 / 16:16 2

Булфото

Тъжен пост написа Цвета Караянчева във Фейсбук.

Починал е Краси Хаджиев от ГЕРБ.

Ето какво пише тя:

"Отиде си човекът, който бе моя опора, моят здрав разум през последните 16 години, човекът, с който положихме основите на ГЕРБ в областта и тухла по тухла зидахме стените на нашата масивна и гостоприемна партийна къща.

Човекът, който не се разколеба, не спря да ме съветва и насърчава, не се отказа, не се обезсърчи, не ме предаде, въпреки трудностите и напук на болката, с която коварната болест го връхлетя. Отиде си нашият бат Краси.

Моторът на партията, наставникът, нашият коректив и мотиватор. Ще ми липсват заразителният ти смях, дрезгавината в гласа ти, борбената ти натура. Почивай в мир, приятелю! Покой на духа ти!Няма да те забравим!

Поклонението пред тленните останки на Краси Хаджиев ще се състои на 4 септември, понеделник, от 11 ч до 13 ч в Ритуалната зала на Гробищния парк в Кърджали."За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
vladimir (преди 8 месеца)
Рейтинг: 3331 | Одобрение: 701
боклука отишъл в коша,кога и другите боклуци

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама