Отиде си журналистът, актьорът и поетът с уникален глас Енчо Павлов

27.04.2021 / 16:24 2

Снимка Личен архив

Варна загуби една от най-харизматичните си личности, обичания журналист и поет Енчо Павлов. Тъжната вест съобщи за Varna24.bg опечалената му съпруга Милена Павлова, пише varna24.bg.

Черната вест, покосила семейството, е дошла тази сутрин от болницата, където Енчо е издъхнал след боледуване от коронавирус.

Енчика, както с обич го наричаха приятели и колеги, ще остане в сърцата и спомените на всички, като изключително богата артистична личност, човек с уникален глас, душа и сърце. 

Актьор, поет, диктор, два пъти удостоен с наградата от конкурса "Вапцарови дни", радио и телевизионен журналист, водещ на нощния блог "Нещата от живота", главен редактор и водещ в Канал8.

Известен с прозвището "Гласът" заради емблематичния си глас, с който разтапяше публиката при изпълнението на неговите спектакли, един от които е "Бягащи хора". Прекрасен журналист и радиоводещ.

Това са само част от професионалните и творчески изяви на Енчо Павлов, който в богатия си житейски път остави зад себе си и три деца, двама сина и дъщеричка.

Екипът на Petel.bg изказва най-искрени съболезнования на семейството му.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
blazer (преди 2 седмици)
Рейтинг: 3191 | Одобрение: 836
Жалко! Съболезнования!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама