Откраднаха пари от благотворителни кутии за онкоболен мъж от Благоевград

14.02.2020 / 08:04 0

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg 

Кадър Нова тв

Има проблем със средства, което се събират благотворително за онкоболен мъж. в Благоевград. Жоро има спешна нужда от помощ и продължава да има нужда. Димитрина Бербатова създаде страница за събиране на средства, а аз се появих по-късно след като бях помолена да бъда администратор. Нямаше да се усъмня, че Димитрина прибира парите за Жоро от благотворителните кутии, поставени в търговските обекти в града, ако търговците не бяха започнали да ме питат с какви средства са успели да помогнат на Жоро. Това коментира в ефира на Нова тв Кристина Костадинова.

Такава информация аз нямах, защото тя се беше наела да събере парите от кутиите и да ги приведе по сметката на Жоро. Дамата е запозната каква е процедурата по отварянето на кутиите. На 6 януари Димитрина е влязла в някои от обектите и е казала, че трябва да се извадят парите от кутиите, защото спешно трябва да се изпратят по сметката. Кутиите са отваряни и изсипвани, без да се броят. Тя ми каза, че това не е вярно, а ако е вярно, то парите се приведени по сметката. Но по сметката са приведени скромните 83 лева на 6 януари, когато тя е обиколила 7 търговски обекта. От началото на кампанията от името на Димитрина това е единствената сума, която е приведена, коментира Костадинова. 

Апелирам към г-жа Димитрина да се появи, да обясни, да се защити, ако може, коментира тя.

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама