Откриха детска площадка и спортно игрище в Галата (снимки)

13.03.2018 / 14:20 4

Снимки: Live.varna.bg

Нова детска площадка и спортно игрище в Галата откри днес кметът на Варна Иван Портних. На събитието присъстваха Тодор Балабанов, председател на ОбС, Христо Иванов, зам.-кмет, Калина Белмезова, районен кмет на "Аспарухово", пише Live.varna.bg.

С новата придобивка изпълняваме обещанието си към хората от Галата – да изградим място за спорт и игри за децата, каза кметът. Комплексът е разположен на терен от 2 дка, моделиран на две нива, и включва спортно игрище, трибуни за зрители с 60 места, детска площадка със съоръжения за различна възраст, открит фитнес, пешеходни зони. Всички съоръжения за игра отговарят на изискванията за безопасност и са достъпни за хора с увреждания. Инвестицията е около 250 000 лв.

„Работим по изграждане на още 8 нови детски площадки в обхвата на целия град, в район „Младост“ ще разширим съществуващата спортна база, проектираме голям спортен комплекс във „Владиславово“, с игрища за футбол,  волейбол, баскетбол“, каза кметът.

 

Още снимки вижте ТУК

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Герге ле (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ей, е6алници, КОСТАНА с парка на Галата - толкова красив и живописен! Една лампа не свети, една плочка не е сменена!!!!!
3
0
хе-хе (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А на училището дето се вижда отзад, кога ще му ремонтирате двора, че на нищо не прилича вече? А тротоарите по главната улица, по които почти не може да се върви вече, а градинките и парковете - пред читалището, здравния пункт, тях кога ще ги откриете. А на улица "Крайбрежна" градинката с най-хубавата гледка към залива, която заградихте и няма достъп до нея, кога ще я откриете отново? Мога да изреждам много още и ме е яд, че тези 250 000 лв. са прекалено висока цена за извършеното, и с тях можеха да се нправят още полезни неща за Галата!
0
0
. (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
практикуващите древната професия нямат пол джендъри са
0
4
вещ по всички въпроси (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Кметицата ме кефи.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама