Откриха голямо количество незаконно гориво в бензиностанции край Пловдив

14.11.2017 / 16:39 6

Спипаха голямо количество пропан-бутан и дизелово гориво без платен акциз край Пловдив. Проверката е извършена от митнически служители и данъчни, като са намерени 13 152 кг  газ пропан-бутан LPG, 5387 л дизелово гориво и 2186 л бензин.

Акцията е проведена на 9 и 10 ноември и са проверени пет бензиностанции в общините Садово, Първомай, Асеновград и Димитровград. Митническите и данъчни служители установили големи разлики между документите за доставените количества и показанията на нивомерните системи на съдовете за съхранение на горивата, съобщава Trafficnews.bg

За разликите на количествата горива, за които не са били представени документи за платен акциз, е извършено обезпечаване чрез пломбиране на съдовете, в които се съхраняват.

Взети са проби за лабораторен анализ, които ще установят точния вид на стоките и размера на избегнатия акциз, след което ще бъде образувано административнонаказателно производство срещу отговорното лице.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
силвоне (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
каква прашка какви работи.. много ясно че става на снимката прашка.. заради шаека.. е и?? какво... че то ако изкът да ги изловят ще ги хванът как си бъркът със сламенто руно по дувара.. по рандевуто.. а не, може ми как, по чашките сутиените.. по всичко може, понеже акъла им е толкова.. за това.
0
1
бв (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
значи като им каже свирка, и прашка.. все едно им говориш за алкохол и бяло. не само редица хора.
0
2
asda (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
после на паткалото.. там ги напуках че съм си правил и гьоле жизньов.. стреля като за трима.. не - нали косери да ловя.. ял съм как - много вкусни.. малък сигурно пет годишен.
0
1
sosa (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
попринцип даже не и на лъковете.. знаеш ли на кое бях.. на прашката.. не можело, да най хубавата прашка, аз си правих сам ластиците от троен напръсник за махало на вълнено одеало.. дето излиза ластик. и долу прашка специална една, дърво обаче точно, с пъпка от едната страна навънка и инкорстиран фланец наистина пропорционален.. и не можело.
0
1
sosa (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
знае се, заради мечовете, понеже преди нямаше мечове, за това - сега има, преди имаше пики и рапири.. меч как, те ги направили на антени щели да ловуват див пустинен орел, специалитет за извънземните..
0
1
БАЙ ХОЙ (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не прочетох на кого е бензиностанция ама щом не пишете , ясно !
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама