Откриха нова спортна площадка в ОУ „Ангел Кънчев“ във Варна

10.08.2017 / 16:00 5

Нова спортна площадка откриха днес кметът на Варна Иван Портних и Марионела Николова, директор на ОУ "Ангел Кънчев". Базата е разположена в двора на училището и предлага  игрища за футбол, баскетбол и модерна фитнес зона. 


"Радвам се, че над 1000-та възпитаници на училището вече имат съвременни условия за спорт. Тази площадка е пилотна за града и първа от програмата ни за обновяване на спортната база във варненските училища. След като изградихме 230 детски площадки на територията на целия град, сега работим за създаване на условия за спорт на малки и големи в дворовете на още 9 учебни заведени. Чудесно е, че базата вече се ползва активно от учениците и от хората, живеещи в района", каза кметът.

Марионела Николова благодари за новата придобивка и призова спортната площадка да бъде пазена. Съоръжението е осветено през нощта, поставено е и видеонаблюдение. Зоната отговаря на всички действащи нормативни изисквания за безопасност. На откриването присъстваха Христо Иванов, зам.-кмет, Лилия Христова, директор на дирекция „Образование и младежки дейности“, Кристиян Димитров, директор на дирекция "Спорт", учители и деца.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Попитай Радио Ереван, не тук.
1
1
аз (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
1 ден след направата на площадката, доста преди да дойде кмета, тя беше осеяна в бутилки и всякакъв отпадък, има до колкото видях 1 кошче което да побере 1 бутилки от 0.5мл. вода. Ами направете поне 5 кошчета, всеки идва да тренира с по 1 бутилка вода поне. Наистина е усвояване на пари. Кмета като дойде направи 5 крачки от колата, направиха му 1500 снимки за 5 мин. и си замина.....голямо откриване.
1
1
партизанин (преди 11 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тук парите не са изпрани,а са изядени.Пералните са-шоута,футбол,филми, скъпи заведения и магазини, с големи разходи, а и такива например до Женския пазар в София ,в уличките,в които почти никой не влиза,
Рейтинг: 49825 | Одобрение: 4210
Въпросът ми е: Колко пари изпрахте пак с 4 стари гуми и 3 парчета синджир ?
5
0
batkojoro (преди 11 месеца)
Рейтинг: 3143 | Одобрение: 1493
 В двора на   ОУ "Ангел Кънчев"от край време се играе футбол и баскетбол. Покажете нещо повече от стари гуми и боядисан асфалт. В противен случай оставаме с впечатлението за... усвоени средства! 
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама