Откровения след ареста: Веселин Марешки не бил свивал ръката си в юмрук от шести клас

03.11.2014 / 09:08 16

Придобилият широка обществена популярност инцидент между Веселин Марешки и Костадин Костадинов бе коментиран от единия участник в студиото на Нова телевизия. Марешки бе категоричен, че няма да позволи да се гаврят с името му.

„Считам себе си за абсолютно невинен и ще го докажа в съда. Всеки може да бъде арестуван, съветникът Костадин Костадинов също е бил арестуван. Видял съм много неща в живота си, ще преживея и това, което се случи. Няма да позволя да се гаврят с името ми”, каза Марешки, цитиран от блиц. 

Според него, той е на 47 години и досега няма факти от живота му, в които да е имал хулигански прояви. „Възможно е да съм правил глупости като ученик, но не си спомням. Приятелите ми казват, че съм добре възпитан, не мога изведнъж да стана хулиган”, продължи собственикът на верига аптеки.

„От шести клас не съм си затварял ръката в юмрук, а дали съм ударил шамар на Костадинов или не, ще се реши от съда”, каза Марешки. Той бе категоричен, че в инцидента е защитавал собствения си имот и правото е на негова страна.

Според Марешки, на мястото на събитието общинският съветник не е имал хематом. Той съобщи, че е бил задържан с полицейска мярка до 24 часа, студувал в ареста и едно одеяло, дадено му от полицай, го спасило от измръзване.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
kaish (преди 5 години)
Рейтинг: 597 | Одобрение: 202
Човекът, който явно раздаваше пари за изборите и единственият който има къща на пясъкът на плаж кабакум. Човекът който кара ултра бърза спортна кола. Човекът който закупи емблематичната за Варна сграда на централна поща. По делата им ще ги познаете!
Нищо не е сигурно докато запее каишът.
8
0
kaish (преди 5 години)
Рейтинг: 597 | Одобрение: 202
Тоя много противен. Тотален лъжец и мошеник.
Нищо не е сигурно докато запее каишът.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама