Отслабва 115 кг за 20 месеца: Бих дала всичко, отново да съм 176 кг!!!

19.04.2015 / 07:56 5

"За жената"

Едно момиче, което отслабва 115 килограма само за 20 месеца, казва, че би направила всичко, за да възстанови своите извивки, защото отслабването опустошило нейния живот. Амели Джейн Харис (20), отслабва от 176 на 59 кг и така получава своето мечтано тяло . Но въпреки сегашния си вид, Амелия отслабва заради болестта на Крон , което причинява ежедневни проблеми с болните черва . Въпреки че сега има тяло като модел, тя мечтае за своите извивки.

"Получавам много комплименти за моята нова фигура, но аз имам постоянни болки . Понякога като спазми, но много зле се чувствам, когато са пробождащи болки, които не спират. Не ям, защото знам, че храната ще ми причини болка. Безсмислено е да се правят здравословни ястия, когато знам, че ще повърна. Със силни болкоуспокояващи е поносимо, но го чувствам като проклятие, защото знам, че трябва да ги пия до края на живота си ", разказала Амелия. Тя била щастливо и здраво дете, а теглото и започнало да й се увеличава в тийнейджърските години, въпреки че не е променяла храненето. 

 "Изяждах всичко, което ми даваше майка ми, предимно здравословна храна, защото тя винаги внимаваше за теглото ми. Както напълнях, моето самочувствие са изчерпа. Това продължи, докато не завърших училище. Тогава престанах да се притеснявам за теглото ми. В университета достигнах до 176 кг. Дебел не означава непременно и грозен ". Недълго след 17-ия и рожден ден, тя сериозно се разболяла. "Започнах да повръщам 10 пъти дневно, просто нищо не можех да задържа в себе си. Само за 20 месеца отслабнах 115 кг, бях ужасена ". Обезпокоена от своето отслабване, Амелия се обърнала към лекар. След няколко месеца, й е била диагностицирана болестта на Крон. Веднага след това й е бил предписан коктейл таблетки, които трябва да изпива всеки ден.

"Когато имам добър ден пия до 70, а ако е лош ден пия и 100 таблетки. Хората ми честитят, защото отслабнах, а аз никога не съм се чувствала зле. Никога вече няма да бъда дебела, само мога още да слабея ".

Поради заболяване, не трябва да яде нищо мазно, а бърза храна не яла вече три години. Тя е на строга диета и може да яде готвено месо и зеленчуци. "Знам, че звучи невероятно, но бих дала всико, отново да съм 176 кг. Ноктите ми опадаха, защото не приемам достатъчно хранителни вещества, а също така ми опада и косата, така че нося перука. Дори загубих и моите вежди, така че сега на самата себе си изглеждам като чужда ", разказало злополучното момиче. За съжаление, Амелия все още отслабва, а нейните лекари не знаят защо."За някои, аз имам тялото на мечтите, но за мен това е кошмар


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
11
iTechnology (преди 6 години)
Рейтинг: 3603 | Одобрение: 1053
Браво на момичето... чак не мога да повярвам някой хора каква воля имат..

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама