Отстраненият заради жалба шеф на Морска администрация - Варна: Скарал съм се бил на един човек и той получил криза

25.02.2020 / 12:43 2

"На някакъв човек съм се бил карал, той получил криза и отишъл на лекар", така коментира к.д.п. Валентин Енчев своето времено отстраняване от шефския пост в Морска администрация - Варна, пише Moreto.net.

Той допълва своя коментар с думите, че това е скалъпена история, но не желае да говори по темата докато не приключи разследването. Директорът на Морска администрация във Варна к.д.п. Валентин Енчев е временно отстранен от длъжност заради жалбата към него. Представители на Морска администрация от София ще разпитат служителите във Варна.

 

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
Горан (преди 1 месец)
Рейтинг: 2064 | Одобрение: 454
преди време мой приятел от морска администрация ми разказва един истински случай, може би преди 15-тина години софиянци бяха назначили една калинка за шеф на морска администрация софия, и тя като нов най голям началник идва във варна и при разговор с хората от морска администрация им казва че иска да се срещне с представители на морския бизнес и почват да звънят по телефоните да канят спешно хората и някой в тарапаната споменава че трябва да се обадят да поканят и представител на пилотите, и въпросната дама учудено пита ама ние и самолети ли имаме към морска администрацияУхилен
3
0
Ман40 (преди 1 месец)
Рейтинг: 4165 | Одобрение: 1265
"...Представители на Морска администрация от София..." Къде е София, къде е морето?...
RB

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама