ПОРТРЕТЪТ НА КМЕТА ИЗНИКНА В НОВА ДУПКА. ТОЗИ ПЪТ В "МАКСУДА" (ФОТО)

08.01.2013 / 11:23 2

 Нова мащабна дупка в асфалта беше украсена с лика на варненския кмет Кирил Йорданов. Този път табло с негови снимки е поставено на ул. „Георги Пеячевич“, малко преди кръговото кръстовище с ул. „Девня“. Читател на PETEL.BG ни изпрати кадър на поставеното там самоделно съоръжение, което от една страна предупреждава шофьорите за кратера, а от друга напомня на общината да побърза с обещаните спешни ремонти на най-опасните места по варненските улици. Според местната администрация, такива дупки ще се пълнят с т.нар. „студена смес“ във всеки удобен момент, тай като това може да става и при ниски температури и влага.
След като дупка на ул. „Васил Друмев“ беше запълнена аварийно само ден, след като в нея „грейна“ портрета на Кирил Йорданов, варненци явно са склонни да превърнат този начин на протест срещу лошото състояние на улиците в практика. Този път снимките на кмета са поставени на скован за целта триножник. На едната от тях Йорданов е показан в момента, в който получава наградата за Варна като „Най-добър град за живеене в България“. За последен път градът ни е получавал тази титла през 2008-а.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Stefi (преди 11 години)
Рейтинг: 6 | Одобрение: 1
Благодарим за бързата намеса на Petel.bg . Половин час след побликацията, дупката беше запълнена.Защо обаче трябва да се стига до там,след като многократно е било сигнализирано до общината.Трябваше ли да се случи нещо фатално и тогава да търсим кой е виновен.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама