Паника в центъра на Враца! Улично куче нахлу в магазин на Пробива и ужаси продавачка /снимки и видео/

13.06.2018 / 16:14 1

Снимка: Bulnews.bg

Улично куче предизвика паника в центъра на Враца, видя репортер на агенция BulNews.bg.
Преди около час квартален пес, подплашен от гръмотевиците, нахлул в един от магазините за дрехи на пешеходната зона, известна сред врачани като Пробива, в района на бившият ресторант „Здравец“ . Животно  бързо се скрило между стоката в обекта.


Продавачката опитала да го изгони, но кучето започнало да ръмжи и да трепери, което уплашило жената и тя решила да извика помощ. Колежките й от съседните магазини също направиха опити да го подмамят навън, които се оказаха безуспешни.
В крайна сметка след подаден сигнал от репортера на BulNews в общината, на мястото бе изпратен ветеринар от местната управа.
Експертът изведе със сила бездомното куче от магазина, но изплашеното животно успя да се отскубне от ръцете на мъжа и избяга.
Продавачките от близките магазини разказаха, че четириногото често влиза в търговските обекти и се крие в пробните, като всеки път е все по-трудно да бъде изгонен от там.
Живущите в района пък споделят, че напоследък бездомните кучета се множат и са започнали да стават агресивни.
Пред репортера на медията ни общинският ветеринар пое ангажимент, че до три дни всички кучета, които се разхождат по центъра ще бъдат заловени и настанени в приют за животни в града.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама