Панирани пилешки рула с плънка от топено сирене
02.08.2016 / 11:28 1
Необходими продукти:
- пилешко филе/гърди
- топено сирене масло
- магданоз
- сол и други подправки на вкус
- яйца и галета за панировката
- олио за пържене
Начукайте филето, нарежете магданоз ситно.
Върху пилешкото сложете по парче топено сирене, поръсете с магданоз и подправете на вкус.
Навийте руло, закрепете го с помощта на клечка за зъби и потопете в разбито яйце. След това оваляйте в галета, отново яйце и така 3 пъти. Запържете в нагорещено олио, докато се зачерви повърхността и увийте рулата във фолио. Изпечете ги в предварително загрята фурна за около 20 минути.
Добър апетит!
Източник: framar.bg
За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!
Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!