Паранормални явления в ефир

02.04.2021 / 15:32 5

Айхан Infire 

Нека да разгледаме най-страшните сцени, които се появиха както в новинарските емисии, така и заснети от любители, нека се опитаме да ги разберем заедно.


1. Тази сцена привлече вниманието на феновете на паранормалните явления, случката се случва в Аржентина, и се излъчва от популярен Аржентински канал.

Както се вижда на видеоклипа, виждаме съвместно излъчване на живо, въпреки че някои потребители казват, че кадрите показват фрагмент от новинарска емисия, твърди се, че водещите работят от вкъщи поради карантината, но това не е толкова важно, важна е случката в това видео, погледнете камерата на мъжа.

Двамата водят разговор и обсъждат нещо, а сега обърнете внимание на масата зад мъжа, в един момента, лампата, която стои на нея, изведнъж пада и светлината угасва, или самата лампа се изключва, жената даже не го забелязва.

И в един момента, мъжът обръща внимание на лампата, вероятно го привлече звукът на падането или просто е забелязал, че в стаята е станало по-тъмно, падането изглежда много странно.
Добре да речем, че ако са били навън, можем да обвиним вятъра за това, но в стая със затворени прозорци, някак си това се доближава към паранормалното. Не ми се вярва по време на интервюто някой да е издърпал крушката със специално невидимо въже.

2. На тези кадри виждаме фрагмент от албански подскаст на радио ilya, и сред всички речи, двамата говорят най-вероятно за музика, но когато водещия произнася името на починалата певица Ейми Уайнхаус.

Обикновените разговори се прекъсват внезапно, когато вестникът изведнъж излетява от масата, той не просто пада като лампата от предишната сцена, той буквално се вдига високо и след това пада.
Това е било някаква неизвестна сила, не е изненадващо, че мъжът и жената са били много учудени и шокирани, водещият вдигна вестника от пода, мислейки, че по този начин някой се шегува с тях, той започва да разглежда вестника, но не намира на него никакви тайни въжета или нещо подобно с което е можело вестника да се изтегли, очевидно снимачният екип са били в пълен шок не по-малко от самия водещ. Как може да се обясни тази сцена с вестника, долу в коментарите споделете вашето мнение. 


3. От 2002 година във Великобритания тече предаването ,,Most Haunted” , целта на предаването е да покаже на зрителите местата, където се наблюдават паранормални явления, преди няколко години, снимачният екип е отишъл в града Ротор, снимките са се провели в Уотфорд Woodhouse

Това е огромна къща с 300 стаи и с обща площ от около 11 и половина хиляди квадратни метра. Тази къща е известна не само с колосалните си размери, но и с факта, че могат да се видят призраци в него и екипът е имал късмет, и са заловили кадър с призрак, от който ще настръхнете. Операторът е снимал само и единствено в една точка, а именно основните стълбища, които водят към вторият етаж.
Отначало нищо не се е случвало, докато един от операторите не казва: ,,Видяхте ли го?'' Един от водещите се втурва към стълбищата, понеже се снима в нощен режим, качеството е на ниско ниво.

Но, погледнете отблизо, в даден момент става ясно, че на стълбите се появява фигура на човек, нещо като призрак, не може да е член от снимачният екип, защото целият екип е стоял зад камерите, не може да е живущ, защото къщата е била пуста от години насам. За съжаление не успяха да направя повече кадри с призрака, било е ясно, че той просто е изчезнал, но те успяха да го заснемат, което вече е голям успех за предаването.


4. Президентски самолет
Този кадър е заснет преди няколко години в столицата Кения, Нейроби , тогавашният президент на САЩ, Барак Обама е отлетял в Кения за важна среща, като цяло кадрите изглеждат съвсем обичайни, голям президентски самолет, тълпа от хора, които го посрещат, голям брой репортери

И тук се започва с паранормалното, няколко минути след началото на излъчването, някакво прозрачно същество влиза в кадър, всичко се случва толкова бързо, че много зрители просто не забелязват нищо странно, тук е трудно да се види нещо необичайно, но ако забавим записа, тогава ще видим прозрачна фигура, която много бързо минава пред обектива, някой хора споделиха, че това е обикновен човек, но първо е невъзможно човек да се движи с такава скорост, скоростта на движение е прекалено висока. Второ, ясно е, че фигурата е размазана и прозрачна, и трето, едва ли някой би тичал пред камерата, докато тя снима президента на САЩ, интересно е, че никой от присъстващите не е обърнал внимание на този силует, може би просто не са го забелязали, а вие какво мислите? Долу в коментарите споделете вашето мнение.

 

5. Има още една подобна сцена, която по някакъв начин може да е свързана със случая, който се е случил в Кения с Обама, на тези кадри виждаме репортажа на журналист от канала BBC, който човек стои навън и разказва новините и внезапно в някакъв момент зад него бързо преминава полупрозрачна фигура. Репортажа е бил на живо, а това което виждаме е заснета сцена от телевизор, но въпреки това може ясно да се види странната фигура, предполагам, ще се съгласите с мен, че тя е подобна на тази, заснета в Нейроби.

Съществото е толкова бързо, че когато за първи път гледате видеото с нормална бързина е доста трудно, даже бих казал невъзможно да се забележи. Ще има хора, които ще кажат ,че зад репортера има човек, който бяга бързо, но това е изключително малко вероятно, даже Юсейн Болт не би могъл да бяга толкова бързо, а освен това репортажът е заснет от BBC, това е един от най-авторитарните и известни медии в света, едва ли снимачният екип би си позволил да направят подобна грешка по време на заснемането. BBC предполага, че видеоклипът най-вероятно не е фалшив, а и защо й е на една от най-авторитарните медии да прави нещо подобно?

6. Понякога е достатъчно да се окажете в точното време на точното място, и паранормалното явление само по себе си ще се появи. На тези кадри виждаме стар репортаж на живо, действието се случва в Турция, в началото всичко е абсолютно нормално, десетки жители минават покрай нея, но един от минувачите спира близо до оградата и вглежда озадачено към небето неясно защо.

Но след това става ясна причината за това, той е видял 3 летящи чинии, изведнъж са се появили 3 летящи чинии на едно и също място, и операторът е успял да ги заснеме. Репортажа веднага губи смисъл , репортерът, оператора и месните жители веднага си насочват погледите към летящите чинии, масово хората са шокирани и не вярват на очите си от видяното, видеото приключва, но до самият край на видеото, чиниите продължават да са на небето.7. Но, някои хора, напротив,  отиват на лов за духове. Тези мъже посещават изоставена къща, за която са разбрали, че има чести паранормални активности  и се опитват да получат сериозни доказателства за съществуването на паранормални явления, този човек е само един от тези ловци. Ловците на духове се скитаха из къщата с камери, специални датчици, но за съжаление не успяха да уловят нищо значително, въпреки всичко те са имали странно усещане, че нещо не е наред в къщата.


Затова те са решили да пренощуват, това беше правилно решение, защото през нощта при тях е дошъл призрак, един от ловците е сложил камера точно пред своето лице и датчик до себе си, след което е заспал, и през нощта датчикът е започнал да издава звуци за движещи се обекти в стаята, няколко секунди по-късно вратата зад мъжа започва да се отваря и затваря сама, само на видеоклипа става ясно какво се е случило през нощта, той може да го докаже, само и единствено с този видеоклип. Не мисля, че това е фалшифициран клип, защото това би било почти невъзможно. Накрая двамата успяват да получат това, за което са отишли в къщата.


8. През 2009г. почина Майкъл Джексън , един от най-известните и най-разпознаваеми музиканти на всички времена, не е изненадващо, че новината за смъртта на крала на поп музика стана основна тема за разговори в целият свят за няколко месеца, скърбяха фенове за починалият идол и журналистите започнаха да изучават различни неща, свързани с музиката. Сред тях те започнаха да посещават имението Neverland, където Майкъл е живеел дълго време, буквално няколко седмици след смъртта на Майкъл Джексън журналисти от CNN дойдоха в имението на Джаксън за да заснемат интериора.

По едно време, когато операторът е снимал коридора, през залата преминава полупрозрачна фигура, която попада в обектива на оператора, фигурата се вижда ясно и дори не е необходимо да се забави кадъра, той не е член на снимачният екип, очевидно е, че тук имаме дело с нещо паранормално и е напълно възможно това паранормално явление да е призракът на Майкъл Джексън. А вие как мислите? Долу в коментарите споделете вашето мнение.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
4
LM (преди 1 седмица)
Рейтинг: 6990 | Одобрение: -5685
Явно гл. редактор на Петел го харесва, и иска да го направи известен. 
3
1
MrVain (преди 1 седмица)
Рейтинг: 703 | Одобрение: 113
Стига с този Айхан бе... На кого надува дудуците този, че така го промотирате ?
0
0
Голям праз (преди 1 седмица)
Рейтинг: 11819 | Одобрение: 2839
Когато писах коментара, клипа го нямаше! Благодаря за достъпа!
1
1
Mercenary (преди 1 седмица)
Рейтинг: 46241 | Одобрение: 10401
Прозрачни са. Трябва да си на точното място, в точното време за да ги видиш ...
1
1
Голям праз (преди 1 седмица)
Рейтинг: 11819 | Одобрение: 2839
И, къде са видеоклиповете?!?!?!?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама