Партии в предизборен дебат: Българите не вярват на страната си!

15.05.2019 / 18:02 2

Дискусия "Сенките на миналото и контурите на бъдещето" се проведе в студиото на "Лице в лице" по БТВ. 

В дискусията се изправиха едни срещу други кандидатите за евродепутати Емил Радев от ГЕРБ, Димитър Данчев от БСП за България, Александър Сиди от ВМРО и Стефан Тафров от Демократична България. 

Съдбовен ли е този избор? - постави първи въпрос водещата Цветанка Ризова. 

Емил Радев: Съдбовен е, да. От това зависи дали ще тръгнем по проевропейския път за борба с миграцията, за повишаване на жизнения стандарт. Доходите се покачват. Правителството на Борисов успя да постигне това. За 5 години се разминах с три атентатата, Европа преживя това и има нужда от сериозно противодействие на тероризма.

Димитър Данчев: В Бг не е имало избори за последните две години и е важно да кажем дали харесваме статуквото или искаме промяна. Искаме да поменим БГ и Европа. Да бъдат по-солидарни. След тези избори политическата ситуация ще е друга. Имаме нужда да се балансират политиките. Ще следваме националните политики.

Александър Сиди: Това вече не е ЕС, а лицемерие и двоен стандарт. Не в това искахме да влезем. Да покажем, че Европа има път на стари духовни ценности.

Стефан Тафров: Ще има сблъсък на сили за съграждне и разрушение. 
Европа на нациите означава война. Хората страдат от корупция и от една държава, която не стои зад тях. Те бягат.

Стигна се до словесни сблъсъци на висок тон така, че последните изказвания не се чуваха от викове в студиото. Темата бяха граници, Шенген и други наболели проблеми.


 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
n eXu s (преди 2 месеца)
Рейтинг: 123474 | Одобрение: -4771
Първо да повярват себе си и не да повярват, а да работят здраво и да си развиват мозъците, а не да гледаме имбецили като чичо, ас, някой и бай хоя!
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
25
5
milan_gl (преди 2 месеца)
Рейтинг: 8134 | Одобрение: 2104
Къде са партиите на този дебат . Някакви суполанковци се упражняват по реторика . Само гледат как се докарат мислещи за гражданите а в джобовете им билети за международните линии и си поглеждат часовниците час по час . Изплезване

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама