Първа къщичка за междусъседски купони изникна между блоковете в ЖК "Младост" във Варна

27.01.2015 / 17:46 17

Първото междусъседско парти е планирано за Петльовден

Място за отдих, игри на карти между съседи, общи събрания на етажните обственици и междублокови партита изникна в кв. "Трошево" във Варна. Помещението се изгражда от район "Младост" с помощта на дарители. Закритият кът за отдих и развлечения е между двата високи блока с номера 82 и 83 в "Трошево", на метри от бул. "Христо Смирненски", пише "Варна утре". 

   
Въпреки дъждовното време и днес продължават довършителните дейности по изграждането на  къта за отдих.  Вече е поставена дограмата, утре ще бъде нареден теракот, а в края на седмицата ще пристигнат масите и пейките.

Обещанието да има такъв кът, дадено преди изборите, е изпълнено, коментират от район "Младост". Помещението е 16 квадрата, а пред него ще има и специална площадка, на която лятно време комшии ще играя табла и карти. Къщичката ще се заключва и ще се ползва от живущите в двата съседни блока. 

Първото междусъседско парти, което жителите на двата блока планират е за Петльовден, когато се очаква помещението да е напълно готово. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
mitkos77 (преди 8 години)
Рейтинг: 197 | Одобрение: 22
Дано да си я поддържат хората, проблема е да не я разбият външни лица..
Съществува български сайт подобен на фейсбук, в който всяко действие, било то харесване,споделяне,качване на снимки Ви носи точки, които след като натрупате можете да си вземете награда ? :) РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ДЪРВЕНИ ИЗДЕЛИЯ И УКРАШЕНИЯ
6
2
zakluch (преди 8 години)
Рейтинг: 31114 | Одобрение: 5604
Според мен, едва ли ще издържи повече от 3 купона! След третия вече ще има кавги. Дано да съм лош пророк, но иначе евала за идеята и инициативата!
Повече за мен тук Ключодържатели
3
4
Gogata (преди 8 години)
Рейтинг: 5208 | Одобрение: 598
С какви пари са я направили, лични или общински
УМНОКРЕСЛИВИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ВЛАСТТА! КОЙТО ИМА УМ В ГЛАВАТА СИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНИ СРЕЩУ ТЕЗИ ЛИБЕРАЛНИ БЕСОВЕ. НЕ МОЖЕМ ДА ОСТАВИМ ШЕПА ЛИГЛЬОВЦИ ДА СИ ИГРАЯТ НА ДЪРЖАВА, ДОКАТО ДРУСАТ И РАЗИГРАВАТ КОНЯ НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. ПРАЙДОВЦИ НА ЕКЗИСТЕНЦИАЛНАТА ПУСТОТА.
15
4
янка димовски (преди 8 години)
Рейтинг: 801 | Одобрение: 126
Защо си мислите,че цяло лято ще е пълно с пияници и джонки цяла нощ???Виждала съм подобна "къщичка" пак в Трошево-много възпитано си седят хората там...а вечер се заключва...зимата имат печка на дърва---много е яко...няма зулуми и външен човек не може да влезе...ама вие си злобейте гадове...стойте си пред компютрите сами,а хората нека се веселят и събират...
8
13
Варна (преди 8 години)
Рейтинг: 92130 | Одобрение: 38205
Секс наркотици и чалга до дупка
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама