Първи думи на кметицата Десислава Иванчева след извеждането й от Спортната палата!

18.04.2018 / 00:37 13

Преди минути кметицата беше изведена от Министерството на младежта и спорта от полицейски автомобил. По неофициални данни не 70, а 56 хиляди евро са намерени в колата на Иванчева. През повечето време тя не е имала достъп до своя адвокат, а разследващите са броили и описвали парите намерени при задържането на кметицата, съобщава Нова телевизия.

„За мен това е клопка. На заден багажник оставени ей така. Това ще се разследва тепърва кой ги е оставил. Едва в 17:00 имаме адвокат. Четири часа от 1 без 15 до 17 нямаше адвокат. Казаха, че нямам право на адвокат и направиха показно. 34 полицаи, 9 коли имаше”, каза кметицата на столичния район.

Акцията започна по обед и продължи над 10 часа. След началото на проливния дъжд кметицата и заместничката й бяха задържани в Министерството на спорта.Акцията е на новия антикорупционен орган.

По неофициални данни става въпрос за дълго забавяне на издаване на разрешително за строеж на инвеститор. Освен в центъра на София, акцията продължи и в районната администрация на „Младост”, където от спецпрокуратурата проверяваха документи.

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
0
Mercenary (преди 11 месеца)
Рейтинг: 35771 | Одобрение: 11871
Уйчо, ще ми се да го видя това! Как за 10 минути ще преброиш и опишеш 56 000 лева. Минимум 560 банкноти.;)

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама