Първи думи на кметицата Десислава Иванчева след извеждането й от Спортната палата!

18.04.2018 / 00:37 13

Преди минути кметицата беше изведена от Министерството на младежта и спорта от полицейски автомобил. По неофициални данни не 70, а 56 хиляди евро са намерени в колата на Иванчева. През повечето време тя не е имала достъп до своя адвокат, а разследващите са броили и описвали парите намерени при задържането на кметицата, съобщава Нова телевизия.

„За мен това е клопка. На заден багажник оставени ей така. Това ще се разследва тепърва кой ги е оставил. Едва в 17:00 имаме адвокат. Четири часа от 1 без 15 до 17 нямаше адвокат. Казаха, че нямам право на адвокат и направиха показно. 34 полицаи, 9 коли имаше”, каза кметицата на столичния район.

Акцията започна по обед и продължи над 10 часа. След началото на проливния дъжд кметицата и заместничката й бяха задържани в Министерството на спорта.Акцията е на новия антикорупционен орган.

По неофициални данни става въпрос за дълго забавяне на издаване на разрешително за строеж на инвеститор. Освен в центъра на София, акцията продължи и в районната администрация на „Младост”, където от спецпрокуратурата проверяваха документи.

 

 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
1
Българин (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Вие си изберете кой е "Бизнесмена" заради който я 'ушиха'... имате 3 варианта !! Фирмите са: 1-та е собственост на г-н Тзавелла, който преди време е работил в общината, и е зет, на бившата кметица на район Младост - Цвета Авджиева (ГЕРБ). 2-та е собственост на Николай Николаев, който пък е съдружник, със съпругата на арх. Влади Калинов, ръководител Дирекция “Контрол по Строителството” към Столична община. 3-та фирма е Турската „Гаранти Коза” .... единия от собствениците е, много близък приятел със Сотир Цацаров, а и не само с него. *Това няма да бъде споменато от прокуратурата...
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Пъргави сте в триене на коментарите. Това значи само едно: в централата на БСП якооооо ги е заболял ареста. Изгоря любовницата на един стар кадър. Една касичка спря. Безсилие. На фафърдака му падна....реномето. Май ще има размества по време на отчетно изборното..... Ба си кадровиците - танцьорки и фризьорки за "управленски" кадри. Сраааааам 
3
0
bum bum (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ЦЯЛА СОФИЯ И НС,СА САМО МАФИЯ,ИЗМАМНИЦИ,КРАДЦИ ЗАНИМАВАЩИ СЕ С НАРКОТИЦИ,ПРОСТИТУТЦИЯ,,ПРОДАВАНЕ НА ОРГАНИ И ОРЪЖИЕ,ИЗТОЧВАНЕ НА ДДС-СА ЧРЕЗ ФИРМИ ФАНТОМИ ,ИЗТОЧВАНЕ НА ПАРИ ОТ ЕВРО ПРОГРАМИ,............АБСОЛЮТНА МАФИЯ !!!НЯМА ПОЛИЦИЯ,НЯМА ВСС,НЯМА ЗАКОНИ ------------ВСИЧКО Е   М И Р А Ж !!!!
5
0
Mercenary (преди 7 месеца)
Рейтинг: 31705 | Одобрение: 10465
Уйчо, ще ми се да го видя това! Как за 10 минути ще преброиш и опишеш 56 000 лева. Минимум 560 банкноти.;)
10
1
lud (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
неудобна е и й скроиха номер, ся може и да е искала да бръкне с кацата в меда, кой от тука коментиращите ей така да му дават 56 хил евра няма да ги вземе... не я оправдавам но тая изгря от нищото стана кмет така не може случаен и неудобен човек "бизнесмени" и "политици" им пречи и ето го резултата
13
0
Логичен въпрос (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
След като "По неофициални данни става въпрос за дълго забавяне на издаване на разрешително за строеж на инвеститор", то и някой главен архитект ще да е замесен, нали?
26
1
Младост (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И след това, ако и игнорират сигналите до прокуратурата и разрешат небостъргача в Младост – нека Боко да каже, че е случайно и че не е разчистване на неудобните на ГЕРБ.
18
1
..... (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тея полицай можеха малко да поизчакат да видят дали кметицата ще съобщи в полицията за тези пари, че някой и ги е подхвърлил ,и ако не тогава да я ударят.
21
1
Тъпо (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тъпо, много тъпо активно мероприятие на герберските калинки. Дори и това не могат да направят, като хората. Ясно е, че я топят, но да си бяха научили поне уроците от началното училище. Но какво ли очакваме от Цецо-Тъпото и Цацата!?
16
3
уйчо (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ебах ти и броенето 10 часа! такава сума ще я изброя за 10 минути! 
18
2
тоя (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ДВЕ ПЕДАЛЧЕТА НА ХРАНИЛКА ПРИ БОКО ,ЛАЯТ ,ТА СЕ КЪСАТ..ТА САМО ДЕБИЛИТЕ НЕ РАЗБРАХА ,ЧЕ ТОВА Е ТАКЪВ МОНТАЖ ,ЧЕ ДАЖЕ зМЕЙ МОЖЕ ДА ИМ ЗАВИДИ ..СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КОГАТО ЩЕ ПОЛЗВАТ НОВИЧОК ,ДА СЕ ДОПИТАТ ДО ЛЪЖЕЦА И КОМБИНАТОРА ЦВЪЦ..БИВА ГО ПО ДОЛНИТЕ РАБОТИ..ДА ПОДСЛУШВА ,ДА НАТОПИ НЯКОЙ ,ДА НОСИ БЮЛЕТИНИ ПО ИЗБОРИ,ДА ЗАБРОЙВА МЪРТВИ ДУШИ..СПЕЦИАЛИСТ ПО МОШЕНИЧЕСТВО...Изплезване:devil:Болест
8
18
партизанин (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Клопка или не-предаде протестиращите,които я избраха.Да се маха!
7
22
Деса Еврото (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Вече си имаме и Деса Еврото, честна, неподкупна, дори не била дериват на БСП Усмивка
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама