Първо в „Петел“: Рок столицата се мести във Варна, Nightwish разтърсват пристанището с уникален концерт за Балканите

13.02.2018 / 12:21 0

снимка: (c) Ville Akseli Juurikkala

Финландските метъл легенди Nightwish ще свирят под открито  небе на Пристанище Варна на 19 август. Това обявиха на пресконференция в морския град кметът Иван Портних и бившият кмет на Каварна Цонко Цонев, основен организатор на новия  фестивал "Варна Мега Рок".

Концертът на Nightwish ще събере хиляди фенове на симфоник и пауър метъл групата от съседните страни, тъй като се очертава да е единствиния на Балканския полуостров за това лято.  

Както беше съобщено по-рано, другата голяма звезда на "Варна Мега Рок" (18-19 август), ще е Глен Хюс. Цонко Цонев съобщи, че британският музикант ще изпълни заедно с Б.Т.Р. 90-минутна програма само с песни на "Дийп Пърпъл".        

В двата дни на фестивала ще се изявят и българските групи "Кросфайър", "Кикимора" с Николо Коцев, "Бендида" и "Конкурент". В програмата ще участват още две световни групи, вероятно от САЩ и Финландия, но Цонев запази засега имената им в тайна.

Билетите за "Варна Мега Рок" ще са и за двете вечери, като от 14 февруари в срок от две седмицище  са на на промоционална  цена от 70 лева общо. След това пакетът ще струва 90 лева.                                      

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.htmlПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама