Първо в Петел! Скандалът след мача във Варна се разраства: Битият съдия е със сцепена устна, съди побойника си

14.11.2017 / 12:59 11

Битият съдия след мача между детските футболни отбори на Черно море и Олимпик (3:2) под Аспаруховия мост ще съди побойника си. Това съобщи за Петел главният секретар на ЗС на БФС (Варна) Пламен Хаджийски.

Както писахме, след двубоя мъж от публиката нахлу на терена и нанесе няколко удара с юмруци на главния рефер Йонко Пенев. Съдът във Варна наложи административно наказание на бияча - „глоба“, и забрана да посещава футболни двубои за една година.

„Йонко е със сцепена устна и ще съди побойника си. Преди скандалния момент двама родители се опитаха да спрат мъжа, който впоследствие нахлу на терена, но не успяха. Охраната действа бързо и предотврати нещо по-лошо“, каза Хаджийски, който е бил на срещата.

Разбра се, че биячът е баща на футболист от Олимпик. Той потърсил физическа саморазправа с рефера, тъй като бил бесен, че при победния гол на „моряците“ в последните секунди техен играч си повел топката с ръка, а нарушение не било отсъдено.

По този повод Пламен Хаджийски направи следния коментар: „Топката действително се отклони от ръката на „моряк“. Във футбола обаче не всяка игра с ръка е нарушение, а и в случая ръката бе в естествено положение. Преди това имаше още два-три подобни момента и съдията даде знак играта да продължи. Каквото и да е станало на футболния терен, това не е повод зрител да реагира по такъв начин. Футболът е създаден да носи радост и удоволствие на хората, и насилието и агресията са му чужди.“

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
куку (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Щом са взели да налагат съдиите и по детски мачове ,се чудя дали заслужено   ги бият или незаслужено ? И после дали боят е бил достатъчен или недостатъчен  ? Какво ще каже по темата екипа на Петел ?  За едно може да сме съгласни,че пред деца насилието е недопустимо и не служи за пример,но продължавам да питам служебни и неслужебни лица сред гражданите на РБ ,дали няма самозабравили се лица ? Не визирам само побойника ?!? Има нещо много сбъркано явно . 
4
0
Очевидец (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Скоро истината ще излезе наяве и съдията ще се скрие в миша дупка.Добре,че ще има дело и там ще бере голям срам.Този случай потвърждава правилото,че наглостта в БФС е безгранична.
3
1
Възмутен (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Интересно, как този Пламен Хаджийски се озовава винаги там където има проблем, нали беше и при проблема с Девня и Шумен наскоро пак той делегат, дали няма нещо скрито ....
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Имам венерическо заболяване по тази тема.
2
0
D.K. (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
     Kiro,popravete si pravopisnite greshki.
1
4
Цар Киро (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тея Олимпик на сериозно са се взели,сателит на Марсилия са май
4
0
Д.К. (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Разбира се ,че не трябва да се стига до агресия,но въпросният съдия направи всичко възможно да развали двубоя,горките победители беше ги срам от победата.
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
типично по византийзка му!
6
1
Родител1 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Пълна лъжа!Малко му беше боя,от самото начало на мача той не спря да свири в полза за Черно море.Защо не казват , че през целия мач съдията  провокираше публиката на Олимпик с жестове и обиди. А той такъв пример ли трябва да дава на тез деца ,които си оставиха сърцата на терена ?😠😠😡
9
0
възмутен (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не трябва за се стига до тук, и човека сега съжалява със сигурност, но като си на мача и виждаш как чернодрешкото постоянно бута единия отбор понякога не се издържа! И най-тъпото в случая е че подпирайки някой отбор му правиш лоша услуга!
6
2
родител (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
малко го е бил.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама