Пътник се пошегува, че има ебола, свалиха го от самолет (Видео)

10.10.2014 / 15:35 6

Пътник се пошегува, че е болен от ебола предизвика суматоха на борда на американски самолет. Той беше свален от самолета с ескорт от медицински лица в специално защитно облекло, предават американските медии, цитирани от 24 часа.

Мъжът казал, че е заразен със смъртоносния вирус в сряда на борда на самолет на "Американ еъруейс" от Филаделфия за Пунта Кана.

"Просто се шегувах", казва 54-годишният мъж във видеоклипове, публикувани в социалните медии, докато здравни служители със сини предпазни костюми и респираторни маски го отвеждат от самолета.

Изследванията установили, че той не е заразен с вируса, но думите му предизвикали буря от страх, тревога и възмущение сред пътниците и екипажа.

"Мисля, че човекът, който го е казал, е идиот, и ще го кажа направо, а ако ме чувате - толкова по-добре!, обявила на всеослушание по бордовата уредба стюардеса, преди мъжът да бъде свален от самолета. 

Вместо да прекара, както планирал, двуседмична почивка в Доминиканската република, вчера беше върнат в САЩ.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
teodor999 (преди 5 години)
Рейтинг: 7651 | Одобрение: -549
Трябвало е да го метнат без парашут!!!
0
0
qnnik (преди 5 години)
Рейтинг: 202 | Одобрение: 22
Всеки път, когато се зададе някаква неизвестна до момента болест настъпва зверска суматоха и страх, наред с това започва и да се спекулира с това! Чудя се как бихме могли да тълкуваме тази проява на 54- годишния мъж- като отговор на цялата лудост покрай болестта или глупава шега?
0
1
Cigarata (преди 5 години)
Рейтинг: 2505 | Одобрение: -155
Някой параноясват, други се майтапят. Това е положението. Ще му излезе скъпа шегата, но ще си има уникално преживяване. :-) За след време, когато всички вече ще се смеят.
0
1
teodor999 (преди 5 години)
Рейтинг: 7651 | Одобрение: -549
Ама то изобщо не е за шегуване!!
0
0
krasko (преди 5 години)
Рейтинг: 7724 | Одобрение: 2719
част от изследването на заразените от ебола ,била проникване с латексова ръкавица отзад........може и да му е харесало , но най ще му хареса сметката когато я получи ,както отбелязва бибендъм........

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама