Патриотите: От догодина вотът задължителен (обзор)

06.12.2014 / 22:26 2

Решението било
съгласувано с ГЕРБ и
Реформаторския блок

Патриотичният фронт се е разбрал с ГЕРБ и Реформаторския блок задължителното гласуване да бъде въведено още от следващата година. Това заяви Валери Симеонов, който бе преизбран за лидер на Националния фронт за спасение на България (НФСБ) на конгреса на формацията днес.


Какъв ултиматум, това е съгласувано с другите партии, коментира Симеонов пред репортери.

Той поясни, че няма нищо против назначаването на Файзи Бекир за зам.-министър на финансите, обявено два часа след като патриотите потвърдиха подкрепата си за кабинета. След като е кандидатура на ГЕРБ, нямаме никакво възражение, каза Симеонов.


Фронтът бил против назначения във властта на представители на протурски или чужди партии.
Кандидатите на Патриотичния фронт за зам.-министър на отбраната и за зам.областен управител на София ще бъдат проверени и премиерът ще реши дали да бъдат назначени, каза още Симеонов, цитиран от 24 часа.


Той посочи, че 3 г. след учредяването си "НФСБ успя да разбие олигархично-политическия монопол и е начело на най-мащабното патриотично обединение в съвременна България".
Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов определи НФСБ като най-младата, но най-бързо организирала се патриотична организация в България. Той припомни, че само за месец ПФ е постигнал неща, за които преди само са мечтаели: свалянето на новините на турски от БНТ, договорена е ревизията в енергетиката, която ще докаже, че цената на тока не само че не бива да се вдига, но може и да падне.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
7
1
krasko (преди 5 години)
Рейтинг: 7724 | Одобрение: 2719
така е в българия....първо купуваш гласоподавателите с велики обещания , а после ги продаваш........

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама