Пациент пред 7/8 тв: Лекари ме пратиха у дома с остър апендицит, защото имаше съмнение, че съм с коронавирус

29.06.2020 / 21:04 0

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg 

Кадър 7/8 тв

На 5-6 се прибрах от Германия у нас и получих болка. Отидох в Спешно отделение в Ямбол . Сложиха ми банка и ме пратиха вкъщи, тъй като още не ми бяха оправени здравните осигуровки. На другия ден болката се премести в апендицита. Пак в спешното отидох. Прегледаха ме и установиха, че наистина имам възпаление на апендицит. Направиха ми изследвания и един хирург ме пита дали от чужбина се връщам и аз потвърдих. Взеха ми секрет за изследване, настаниха ме в една стая и ми казаха, че теста ми за коронавирус е положителен. Преместиха ме в друга ямболска болница. Като разбраха, че съм с апендицит, ме върнаха в първата болница. Само че там не ме приеха веднага, а ме оставиха да чакам до спешното под една сянка. Това коментира в ефира на 7/8 тв Красимир Терзиев от Ямбол.

 

Дойде баща ми и вдигна голям скандал. Дойде един лекар, биха ми болкоуспокояващи и ми казаха, че трябва да си отида вкъщи. Поисках си документа с диагнозата, но се оказа, че е изчезнал. Прибрах се вкъщи и си сложих лед на корема. След това от болницата ми се обадиха и ми казаха, че теста ми за коронавирус е отрицателен, така че мога да заповядам в болницата за операция. Болката обаче беше утихнала и на другия ден отидох в Стара Загора на преглед, разказа той. Така или иначе болката отшумя и до днес съм добре, посочи той.

 

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама