Павел Шопов от трибуната: Наказани сме, защото забравихме за Господ Бог! След петвековното турско робство България ще преодолее и това

13.03.2020 / 11:21 2

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg 

Забравихме какво ни е казал Господ Бог - създателят на всичко видимо и невидимо. Онова, което е написано в Свещената книга, а ние не изпълняваме. И сега сме наказани или поне предупредени. И ние българите сме част от този свят, позабравили нещата, които се обличат във формулата "консервативни". Добре е да гледаме и да си правим изводи. Да гледаме как се справят другите и къде сме ние. Това коментира от парламентарната трибуна депутатът от Атака Павел Шопов.

Изпитанието ни дава възможността да се замислим за някои наши действия, които така урбалашки приемахме и осъществявахме в години, защото така ни беше поръчано от някъде. За да излезем от това положение, най-важното е онова, което пише на входа: "Единението, съглесието прави силата", коментира той. И призова депутатите да сторят всичко възможно за опазването здравето на българския народ. 

След петвековното труско робство, България ще преодолее и този проблем, завърши Шопов. 

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
MrBean (преди 3 седмици)
Рейтинг: 27380 | Одобрение: 4425
Лошото е че прецакан народа, а тоя върл СДСар пък сега не знам какъв какво се плюнчи? И народа не е забравил ни Господ,ни Аллах,ни Яхве.....
1
0
Варна (преди 3 седмици)
Рейтинг: 71749 | Одобрение: 35639
наказани сте защото ви лъснаха гащите колко е прецакана и неподготвена здравната ни система, която убива българите и без коронавирус. сега нямате друг ход освен да спрете цялата държава защото не може да се справите. в Италия има 1000 жертви но няма извънредно положение но първо анулираха данъците и ипотеките на хората. 
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама