Пазете пешеходеца: За пореден път кола блъсна възрастен човек на заден ход във Варна

07.11.2018 / 13:10 11

Вчера около 11:15 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. «Генерал Гурко» и ул. «Княз Николаевич», водачът на  «Пежо» В.В. (38 г.) от Варна, при движение назад без да се е убедил, че е безопасно, блъска пешеходец, който пресича зад автомобила.


Вследствие на инцидента мъжът (79 г.) получава контузни наранявания, прегледан е и освободен, без опасност за живота, уточниха от полицията в морския град.

 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
1
Mercenary (преди 2 месеца)
Рейтинг: 33250 | Одобрение: 10910
Не знам дали пенсията е имал право да пресича в момента кръстовището, но за чий хуй колата се движи на зад на кръстовището?
2
3
sss (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Хой,и цветя няма да можеш да ми носиш,но виж на теб цигари и топли чорапи намери кой да ти носи! Ако има с какво да ги купи.  Ако не си ме разбрал-говоря за следното: нямам предвид нерегламентирано пресичане,прескачане на мантинели и изскачане изневиделица пред колите! Имам предвид,че когато пешеходец е в правото си,не той е длъжен да внимава!!! Не оправдавам стареца,но и аз съм шофьор,и аз съм карал,карам,и ще карам назад! Никой не ре освободен от отговорност,независимо в каква посока се движи с колата си!
4
2
БАЙ ХОЙ (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
sss, какво ще те грее , че изплащам заем и всяка година ти нося цветя когато си лежиш от грешната страна на тревата ? / не злобея , но медицината и физиката не са всесилни ! Нито кола може да спре защото си се наврял пред бронята нито лекарите могат да те сглобят щото си бил с предимство ! Дано се срещаме само по форума ! 
1
6
sss (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
На всички дето претендират,че пешеходците трябва да внимават,искам да кажа:просто трябва да внимавате,ако случайно,ей така,без да разберете,ме бутнете мен-гледайте да не стана повече! Така ще ви е по-леко,уверявам ви!Стана ли-цял живот ще теглите!Какво ли?Заеми!
7
1
Rocket (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
От друга страна като пешеходец забелязвам вело-алеите започват все повече да пречат на пешеходците.Наглото профучаване и звънци от страна на колоездачите доказват че, те са супер смотаняци.Отивам пеша до училище и всички олигофрени с колелета карат по равното а аз трябва да си чупя краката по разбитите плочки с детето с раници с торби...?!Това нормално ли е? Всички ганюовци сега паркират на границата на цинята зона и няма никакво място за пешеходците. Синята зона требва да стига до Младост!!
6
0
Rocket (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Напоследък забелязвам промяна в поведението на пешеходците. Състои се в това че, все по-малко внимават и често пренебрегват инстинкта си за самосъхранение и изкаат смело пред колите като основанието е че, са на пешеходна пътека.С пътека или не , пешеходеца винаги има предимство но, нега да остави секунда време на водача да осмисли ситуацията. Гробищата са пълни с хора с предимство.
5
3
Герге ле (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Страхотно! Де се вре дъртия? За тия 79 години не научи ли, че се пресича, след като се огледа?
7
0
някой (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не се отнася конкретно за случая, но се налага да вземам детето от училище към 17:30 и всеки ден изтръпвам, защото вече е тъмно, а тротоарите и от двете страни на повечето улички са запълнени с паркирани коли. Искам или не, трябва на доста места да вървя с детето по уличното платно, по което, естествено, се движат непрекъснато коли. А впрочем, къде са съответните органи, които да вземат мерки поне единия от двата тротоара да е за пешеходци? И като прибавим и велосипедисите, ситуацията става наистина опасна за пешеходците. Е, ако можехме да хвърчим...
8
1
Макензи (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Човек трябва сам да се пази, а не да си мисли че другите ще го пазят.
8
2
Реалист (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А дали пешеходеца е имал право да пресече на това място ??? Пенсионерите (сцялото ми уважение към тях) пресичат на невероятни места. Виждал съм възрастна жена да прескача високата преграда на 8-ми приморски след червения където аз не мога. Малко да внимават.
8
6
666 (преди 2 месеца)
Рейтинг: 12807 | Одобрение: 3852
Ами като не гледат къде пресичат и си мислят че са по корави от автомобил...
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама