Печалбите на големите букмейкъри растат

18.10.2016 / 09:17 0

Онлайн хазарта е сред най-разпространените услуги в интернет пространството. С много реклама, всеки един букмейкър може да достигне до голяма аудитория. В интерес на истината, онлайн залаганията са много удобни за хората, понеже онлайн може да залагате от дома си или където и да сте, стига да имате интернет връзка. Нарастващата популярност на букмейкърите достига до повече хора и с това, респективно, нарастват и потребителите на различните букмейкъри. От своят страна, повечето потребители означават повече залагащи, което допринася за огромните суми, които е стигнал пазарът на онлайн хазарт. Колкото и разнообразни да са букмейкърите, всеки от тях има широка клиентска база и абсолютно всеки от тях е на печалба! Ще разгледаме печалбите на едни от най-големите букмейкъри в световен мащаб. Те са активни и за български играчи, така че спокойно може да залагате при тях. Ако искате да научите всичките им особености и как да започнете да залагате при тях, ви препоръчваме уеб сайта, посветен на топ букмейкърите за България – Efirbet.

 

Bet365 отчете печалба от 448 милиона паунда

 

Повечето залагащи са наясно, че Bet365 е сред букмейкърите, които налагат тенденциите и определят моделите! Водещата роля на компанията в този сегмент ѝ донася огромни печалби, благодарение на многобройните клиенти, които залагат при bet365. За първото тримесечие от тази година, bet365 отбеляза ръст в приходите с 5%, а сумата е около 1,5 милиарда паунда! Отчетеният оборот за компанията, що се отнася до последната пълна година – 2015, се равнява на 37 милиарда паунда само за залози на спортни събития! Тези цифри отново отбелязват ръст от предходната пълна година с 6%. Чистата печалба на компанията за миналата година е 448 милиона паунда! Отчетът на букмейкъра показва, че и тук има ръст от цели 10%! Приходите за спортните пазари се дължат на 72% от залозите на живо, които се предлагат, а 36% от приходите са благодарение на залози през мобилната версия на компанията! По този начин се очертава една тенденция, при която залозите през мобилни устройства се очаква да претърпят още по-голям възход. Целият този ръст в печалбите и приходите на компанията се дължат на много потребители. Точно те са се покачили с 11% през предходната година и прогнозите са да се увеличат още през настоящата. Според bet365, компанията е отделила сумата от 125 милиона паунда за инвестиции в различни сфери, а освен нея се смята, че букмейкърът има резерви от над 1 милиард паунда, чрез които да продължи своето развитие и да продължава с налагането на тенденциите в пазара на онлайн хазарта!

 

Betfair с печалба от над 105 милиона паунда за половин година

 

Betfair също е сред водещите букмейкърски къщи. Ако не сте наясно, компанията се сля с друг голям играч Paddy Power. В България букмейкър е известен само под името Betfair. За първата половина на 2016 г., компанията отчита приходи от 759 милиона паунда, което е с 18% повече от предходния период. Тези приходи донасят на компанията ръст на печалбата с 40% и сумата от 105 милиона паунда! Причините за големите приходи са основно от залозите на две големи конни състезания, които се проведоха през тази година, както и големият футболен форум Евро 2016. Компанията отчита ръст в приходите, не само за Европа, но и за САЩ и Австралия. Betfair е на българския пазар - https://efirbet.com/betfair/, предлагайки услуги за залози на многобройни спортни събития, както и уникалната Спортна Борса, която е сред най-силните предложения на Betfair, различаваща компанията от много други големи букмейкъри. Повече за всички услуги от компанията, четете в сайта на Efirbet!

 

Какви са очакванията?

Световните финансови експерти, които анализират и оценяват пазарите на онлайн хазарта, прогнозират, че след около 5 години, световният оборот, който ще се натрупа от хората, залагащи по цял свят, ще достигне около 1 трилион долара! Това е една огромна сума, която обаче не е непостижима за пазара на онлайн залозите. За 2016 г. се очаква, общата заложена сума да бъде около 500 милиарда долара, което е половината от очакваното за след 5 години! Всички тези очаквания и суми са най-истинското доказателство за мащабите на онлайн букмейкърите. Прогнозите са да бъдат достигнати определените суми, но някои смятат, че тези суми дори ще бъдат надхвърлени!

 

Света на онлайн хазарта е много разнообразен. Онлайн можете да залагате на всякакви спортове, да залагате на живо или пък да играете покер или друга казино игра. Просто, мащабите на букмейкърите им позволяват да продължат своето развитие и по този начин да инвестират още огромни суми в нови предложения и функции, с които да бъдат още по-атрактивни за своите клиенти. Целта на всеки един букмейкър е да се развива. Ако само за кратко спре да следва тенденциите, то успехът му е обречен. А тези, които налагат тенденциите винаги ще бъдат най-добрите, винаги ще бъдат най-предпочитаните букмейкъри и винаги техните печалби ще са най-големи!

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама