Пеевски: Изразявам пълната си и безусловна подкрепа към ръководителя на болницата и целия екип на “Пирогов"

05.09.2023 / 14:27 4

Снимка: Булфото

Проследявайки събитията от последните дни, свързани с “Пирогов", изразявам пълната си и безусловна подкрепа към ръководителя на болницата д-р Валентин Димитров и целия екип на “Пирогов" срещу недопустимата арогантност и агресия, на които са подложени".

С тази позиция излезе депутатът от ДПС Делян Пеевски за скандала с Мустафа Емин и "Пирогов". На официалната страница на партията във Facebook Пеевски написа още:

"Смятам, че всички ние сме длъжни да изразим ясно и високо непримиримостта си към това самозабравили се чиновници, като Мустафа Емин, политици и каквито и да са се самонарекли, да си позволяват да унижават и обругават български лекари и медицински сестри, изисквайки “специално" привилегировано отношение, използвайки позициите си за оказване на натиск и принуда.

Още по-малко е допустимо това, че вместо да понесе отговорност за допуснатата грешка и нарушение, се прави опит целият този срамен за извършителя случай да се пренесе на политическото поле.

Нашите лекари и медицински работници изнесоха на плещите си кошмара на Ковид пандемията. “Пирогов" и екипите му винаги са на първа линия при най-страшните бедствия, катастрофи и трагедии.

Те заслужават единствено нашия респект и уважение!"За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
Off Road (преди 10 месеца)
Рейтинг: 26322 | Одобрение: 6557
Ах той, смелия рицар и доблестен защитник на онеправданите, в бляскавите си доспехи.. Абе насран, недей се опитва да светиш с отразена светлина!
5
2
kris (преди 10 месеца)
Рейтинг: 357794 | Одобрение: 59299
Свинята вдигна пак скандал.....изцапали я с кал.....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
3
0
... (преди 10 месеца)
Рейтинг: 27718 | Одобрение: 7783
Щом пеев ски  се отрече от мюмюн, змначи скоро е пътник
4
4
kaka (преди 10 месеца)
Рейтинг: 71214 | Одобрение: 9099
Най-красивия и най-интелигентния! Олицитворението на Алековия герой за политика в Българския парламент само дето е сменил потурите с костюмчето от бала на комсомолците.На мама милионерчето жив да го оплачеш.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама