Перничани се опитаха да нахлуят във „ВиК“ и да линчуват Ваньо Сушата, полиция ги спря

20.11.2019 / 11:17 4

Източник и снимки zapernik.com

Полиция спря протестиращи да линчуват директора на дружеството „ВиК“ Иван Витанов. Това стана по време на протеста в Перник, който се провежда пред сградата на водната компания, предаде zapernik.com.

Докато вървяха изказвания на недоволни гражданин, представител на „ВиК“ слезе и поиска трима човека да се качат при директора. Това възмути хората. Мъже започнаха да крещят, да се нахлуе в сградата и да се отиде при Иван Витанов, който не пожела да слезе при тълпата.

„Айде вътре . ууууууууууууууууууууууу“, започнаха мъже да крещят.

„Като не иска да излезе, да влезе вътре. Дай да го линчуваме беееееееееее, влизаме бееееееееееееее, хайде беееееееее“, казаха хората.

На стълбите полицаи излязоха и с телата си запушиха входа. Протестиращите се възмутиха. Питаха полицаите дали и те имат вода.

В крайна сметка трима представители се качиха при директора Иван Витанов, въпреки, че част от протестиращите не бяха съгласни.

Медии не бяха допуснати до срещата.

Певицата София Георгиева крещи от тълпата: „Затвор за Вяра Церовска и Ирена Соколова. Защо се даваше вода на „Стомана“, всички знаем на кой е собственост“.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
cron1 (преди 3 месеца)
Рейтинг: 9422 | Одобрение: 1952
Да - в Перник вече ножът опря до кокала... Но не бързайте да се радвате - ако няма достатъчно валежи, и в други градове ще се случи същото... Защото управляващата мафия не инвестира в здравеопазване, в чист въздух и вода, а си строи апартаменти на 2-3 етажа с асансьор и "къщи за гости" с народни пари! Май е време в цяла БГ хората да се събудят!!! ГнявГнявГняв
2
0
Mercenary (преди 3 месеца)
Рейтинг: 44710 | Одобрение: 10115
В Перник си имат Ваньо Сушата, във Варна пък си имаме Ваньо Дупката!
1
3
Варна (преди 3 месеца)
Рейтинг: 69407 | Одобрение: 35392
българина излиза на улицата само като му опре до кокала. не разбира още, че спирането на водата е резултат от спирането на демокрацията му и свободата му. 
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!
3
4
kris (преди 3 месеца)
Рейтинг: 115023 | Одобрение: 2178
Няма да се учудя, ако инж. Витанов обвини предишния, инж. Каменов, който беше шеф преди 5 години.....Като се запознах по-отблизо с някои подробности обаче, казвам : да ви Е*ВА в инженерите.....Къде потъна водата бе, капути, но зададен въпросът по друг начин : КЪДЕ потънаха ПАРИТЕ.....??
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама