Персонализирани книжки от големите - страхотен подарък за въображението и мечтите на малките!

14.09.2018 / 16:10 1

Персонализираните детски книжки на BOOK4U са перфектният подарък за различни поводи като рожден ден, имен ден, Коледа и т.н. Те поставят всяко дете в центъра на Вселената, като го превръщат в главен герой от приказката.

Всяко едно дете си има любим анимационен герой, в който се идентифицира и именно поради тази причина екипът от професионалисти от BOOK4U създават специалните детски книжки, в които всяко дете може да се превърне в герой от любимата си история.

Благодарение на тези книжки децата се пренасят в един приказен свят, изпълнен с мечти и незабравими емоции.

Съвременните технологии и креативния екип от BOOK4U, успяват да превърнат мечтите на хиляди деца в реалност, като им дават възможността да бъдат част от любимата си приказка и по-точно да бъдат главния герой.

Родителите направляват целия процес чрез избора, който правят - само с няколко клика могат да изберат пола на детето, различни аксесоари, да нарисуват желания цвят на косата и очите, да определят каква да бъде прическата, като крайната цел  е малчуганите  да разпознаят себе си в книжката и да се почувстват като главен герой.

 Благодарение на интерактивните възможности на единствените по рода си в България детски персонализирани книжки “Букчо“ (както ги наричат създателите им) всеки детайл се персонализира в книжката.

От аватара през основния персонаж, адаптиран според предпочитанията на родителите, всяко момченце или момиченце за секунди се конструира във виртуалната реалност. Опциите нямат ограниченията нито на ума, нито на дигиталната технология. Разказаната история в книжката ще бъде с името на детето, то ще се слее с думите и образите. От началото до края ще държи будно любопитството към себе си, към света и към изобретяването на нещата в него. Добавена стойност на книжката е, че тя разпалва въображението на детето. То не само е участник, но и изследовател, покорител и победител!

Книжките са с образователен ефект. Чрез тях родителите имат възможността да отправят важни послания, да дават съвети, да напътстват и да отправят пожелания.

Книжките „Букчо“ се превръщат в незабравим спомен за всички деца, не само чрез историите или завладяващите илюстрации, но и благодарение на посланието, което Вие родителите можете да оставите на първата страница. Те са повече от традиционните книжки, защото създават индивидуална приказна феерия за детето с любимите геройчета и истории. 

Веднъж ангажиран чрез този подарък, умът на детето ще му позволи да мечтае. 

С много хъс, искрени намерения и любов към децата са създадени тези персонализирани книжки. Те изстрелват децата в света на приключенията и безкрайния космос на детската фантазия. 

Забавно, стойностно, развлекателно, образователно, модерно и развиващо, тези книжки лично докосват всяко дете. 

Направете наследника си супергерой! Бъдете различни родители, за да имате успешни деца, които се стремят към индивидуалния успех! 

Супер мама, Супер татко, Супер дете! Удоволствието е и Ваше! Влезте в играта!

--

За контакти:

Сайт: https://book4u.bg

ФБ: www.facebook.com/pg/book4u.bg/photos/?ref=page_internal

*Публикация

 

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама