Петър Карабоев: Убийството на Дугина може да е предупреждение за Путин

23.08.2022 / 09:01 1

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg

кадър Нова тв

Версията на Москва за убийството на руската журналистка Даря Дугина не ми звучи автентично, заради скоростта, с която ФСБ направи тези разкрития. Как така изведнъж установиха всичко за украинката, която уж е убила Дугина и са я пуснали свобдно да си отиде - тя, великата Федерална служба за сигурност на Русия!? 

Това коментира пред Нова тв зам.-гл. редактор на "Дневник" Петър Карабоев.

Когато съобщаваш нещо подобно на обществото, целта е да дадеш отговори, а не да поставяш въпроси. За съжаление, това, което те обясниха на хората, зададе твърде много въпроси и компрометира тази версия и в очите на руснаците, посочи той.

Занимаваме се с Даря Дугина, защото в Москва се извършва нещо, което се предполага, че е дело на украинците. Нейни връстнички в Украйна бяха избити с хиляди в тази война и за тях не се споменаваше нищо в Русия, но за Дугина говорим именно поради това, че тя е дъщеря на баща си. Александър Дугин е име, което в момента е по-известно в чужбина, отколкото в Русия, но той в Русия е известен като един краен националист, защитник на имперски тези за Русия, но изглежда леко комично всичко, въпреки, че самата история за момичето е страшно трагична. Веднага се появи анекдот във връзка с тезата на Москва за убийството, посочи той.

Ако атаката срещу Даря е насочено към самия Дугин, е сериозно, защото това е предупреждение не само към него, но и към всички, които зареждат руското общество с екстремна енергия. Така че от тази гледна точка това е сериозно и сега всички се озъртат и поглеждат под колите си, обясни той.

Това убийство за Путин може да има значение, но в съвсем друг смисъл. Че това може да е удар, нанесен от групировките, които са вътре в спецслужбите, които показват, че не са доволни от начина, по който се развива войната в Украйна, че Кремъл повече говори отколкото действа, че искат решителни действия и всичко това да приключи и да се покаже на света кой е силния, посочи той.

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
кико (преди 1 годинa)
Рейтинг: 3147 | Одобрение: 347
 "Дневник" Петър Карабоев-ПРОКОПИЕВ-----СОРОС! Ето това е помия!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама