Петър Курумбашев отговори на френската евродепутатка, поискала клипът за българското председателство да бъде свален!

12.01.2018 / 21:10 5

Не намирам нищо лошо в клипа ни за европредседателството. Той е направен професионално и представя България с нейната красива природа. Това, че евродепутатка е видяла сексуален тормоз в него е културна разлика. Това каза евродепутатът Петър Курумбашев пред bTV. Според него около темата се е развила някаква психоза в последните дни. „Френското общество или белгийското приема едни неща за нормални, други - не, които българското гледа по друг начин“, отбеляза Корумбашев и даде за пример първата двойка на Франция, която има голяма разлика в годините.

„Тази толерантност трябва да е част от ЕС. Това внимание е по-голяма реклама за клипа ни“. Той коментира казусът с Истанбулската конвенция. „Очевидно в ЕС има общества, които приемат тези правила в интимните ни отношения и други, които – не ги приемат. „Европредседателството ни е много тържествено.

Имаше хубаво съдържание в речта на Туск. Подкрепата за страната ни е голяма“, заяви евродепутатът ни. „Със сигурност, когато фокусът се обръща към нас да представим страната ни в най-добрата й светлина и да повдигнем въпроси, които са важни за нас. Поставяме темата за Западните Балкани, защото не бива да забравяме как на нас ни помогнаха, когато кандидатствахме. Това е важно, за да може този регион да е по-спокоен и да пътуваме без граници“, подчерта Курумбашев.
 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
1
аха (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
На времето, беше -СИВ, сега е -ЕС.просто посоката е сменена, от изток, та на запад! А, ние като -паленца правим какво то ни кажат! Така е , който плаща , той поръчва -музиката!
9
0
Българка (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Коя е тази евродепутатка  , която видя сексуален тормоз в клипа. Изгледах  целият клип и видях двама  млади и красиви хора. Показваха красивата ни Родина България. Трябвало според нея клипа да бъде свален  е това ще бъде последен писък на простотията ако го направим. Като не и харесва да си ходи. Аман от европейски идиоти които се мъчат да  ръководят живота ни.
12
1
якошиба (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
МАМА ИМ ПЕЙЗАНСКА ОЩЕ НЕ СА ЗАБРАВИЛИ ДЕТО КАЛОЯН ИМ НАЦЕПИ КРАТУНИТЕ А БАЛДУИН ЗАТВОРИ В КУЛАТА НЕ ИМ СТИГА НЬОЙСКИЯ ДОГОВОР АМИ ОЩЕ МРЪСНО ПРАВЯТ ТАКА ДА ГИ МРАЗЯ ТИЯ ФРАНСЕТА 
8
0
бай Петър (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И още за френската любов! "Диндири динди дишка, Ганка свири с пишка" - българска народна песен от незапомнени времена!
17
0
БАЙ ХОЙ (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
френската любов не е френска защото древните са я практикували преди Франция да се появи на картата ! Френския ключ всъщност е немски ! Но ние не протестираме и не ги наричаме крадци !
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама