Петков: Вчера първо си казахме "леле, те имат превес", но после видяхме море от хора, които ни подкрепят

17.06.2022 / 21:20 6

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg

кадър БНТ

Никола Минчев всички го харесват. И когато стана това вчера, когато видяхме как се съюзяват ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане, си казахме лелеле, има превес, те се съюзяват срещу такава светла личност като Минчев. 

Това коментира пред БНТ премиерът Кирил Петков. 

Но след това излязохме след 8 часа вечерта извън парламента и видяхме едно море от хора. Хора, които ни вярваха, хора, които ни казваха, че това е само стъпка и не трябва да се отказваме и връщайки се обратно в парламента да довършим бюджета настроението ни вече беше друго. Ние видяхме, че това са поредица от стъпки в правилната посока. И дори да не изглежда толкова идеално и глатко, ние разбрахме, че сме на правилния път, коментира той.

Това, което ще се случи в следващите няколко дни, ще бъде продължение на това. Днес още един депутат от ИТН каза, че избира България, да е част от тази промяна и няма да натиска бутона заедно с ДПС и ГЕРБ. Аз се надявам, че ще има още няколко такива човека в следващите няколко дни, допълни той.

Ние сме в парламента заради тези хора на улицата. Ние не съществуваме заради нещо друго. Така че, когато усетиш подкрепата на толкова много хора, знаеш, че има смисъл в това, което правиш. Ако някой се опита да противопостави различни групи хора отвън, това пък Рашков и полицията щке стоят там, за да сме сигурни, че протестите са мирни. Сигурен съм, че в следващите дни ще има много хора на улицата, но вярвам, че протестите ще са мирни и в подкрепа на промяната, в подкрепа, че България може да бъде нормална. Не в подкрепа на правителството, а да сме нормална държава, посочи той. За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
2
motoristka (преди 1 годинa)
Рейтинг: 77894 | Одобрение: 36434
Акъл море, на Петков главата шамандура...
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)
4
0
Серж (преди 1 годинa)
Рейтинг: 147883 | Одобрение: 28613
Я! Коментарът ми изчезнал незнайно как....:devil: И не ми разрешават да напиша друг...Болест
4
2
уйчо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 88260 | Одобрение: 105
Айде в канализацията, светлите личности малко в кафевия оттенък!
7
5
Gogata (преди 1 годинa)
Рейтинг: 5208 | Одобрение: 598
Петков: "Вчера първо си казахме "леле, те имат превес", но после видяхме море от хора, които ни подкрепят."  😂 Не море, а направо океан. Пасифика! 300 платени непеошника с предварително брандирани тениски "Аз подкрепям Никола" и 500 абдала дето не знаят що са там. 
УМНОКРЕСЛИВИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ВЛАСТТА! КОЙТО ИМА УМ В ГЛАВАТА СИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНИ СРЕЩУ ТЕЗИ ЛИБЕРАЛНИ БЕСОВЕ. НЕ МОЖЕМ ДА ОСТАВИМ ШЕПА ЛИГЛЬОВЦИ ДА СИ ИГРАЯТ НА ДЪРЖАВА, ДОКАТО ДРУСАТ И РАЗИГРАВАТ КОНЯ НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. ПРАЙДОВЦИ НА ЕКЗИСТЕНЦИАЛНАТА ПУСТОТА.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама