Петя от Годеч обяви как се е прецакала жестоко: Спечелих кола от лотарията, но майка ми изгори билета

07.12.2017 / 09:37 7

Ученичка от Годеч изпусна лъскав автомобил от Националната лотария, след като майка й изгорила в печката печелившия талон. Това разкрива самата тя пред местния сайт aktualenglas.info, цитиран от "Телеграф".

Момичето, спечелило модерното возило, се казва Петя Василева. Тя взела участие в лотарията  чрез регистрация на сайта им. Тъй като нямала навършени 18 години, използвала личните данни на майка си.

В късметлийския ден била изтеглена под името Румяна Василева. Когато разбират тя и семейството й, много се радват и нямат търпение да получат наградата си. По-късно обаче разбират какво точно се е случило. За да вземат колата, те трябвало да представят квитанция с единствен по рода си четирицифрен код, доказващ, че подаръкът наистина им принадлежи. Когато започват да издирват прословутия билет, Румяна осъзнава, че го е изгорила при последното почистване на дома си. Сега липсата му я разделя с новия автомобил.

Въпреки абсурдната ситуация момичето не страда, а гледа по-философски на нещата. В профила си в социалната мрежа дори споделя статиите за себе си, а приятелките й  коментират и я подкрепят.
 
Преди година пък друг карък гушна 100 бона от Националната лотария, след като позна и шестте числа в играта за Големия джакпот, но не улучи страната на монетата. Така мъжът се размина на косъм с рекордната сума от 10 400 000 лева, припомня „Телеграф”. Макар реално наградата да не е спечелена, това е първата уцелена шестица в историята на предаването.

Според правилата обаче числата не са достатъчни, а след като ги отбележи, участникът трябва да маркира „ези” или „тура”. Именно това се оказало спънката пред столичанина, който е заложил на неправилната страна. Неговият пропуск обаче добави нови 200 хиляди лв. към печалбата, с което сумата набъбна до 10 600 000 лв. 
 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
1
ина (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Това показва колко сте кухи и двете! Ти си горе-долу симпатична ще ги изкараш тези пари на магистралата!  
6
0
якошиба (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ЯЙДЕ СЕГА ЩЕ И КУПУВАШ КОЛА ДА ИДЕ В ГЕРМАНИЯ ДА И СЕ ИЗРАБОТИ И ТЯ ЛАЙНА СЕРЕ
1
3
Варненец (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
На тази девойка билет не и трябва!
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Щеше да се надъниш я в мантинела, в я дърво. 
1
1
fena3000 (преди 10 месеца)
Рейтинг: 1849 | Одобрение: 319
5
3
щедар (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ако става дума за момичето от снимката, да не страда много-аз ще и купя по-хубава кола, срещу някой ''услуги'' без ръце разбира се.
2
0
ахааааааа (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ухилен
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама