Писател: За мен е абсолютно безсмислено да се гласува за "Възраждане", защото са контра на всичко

06.02.2023 / 16:48 5

Редактор: Юлия Георгиева

кадър Нова тв

Не смятам, че резултатите на изборите през април ще бъдат същите, като досега. Това е лъжа, защото има промени в начина на явяване. Най-малкото ПП и ДБ ще се явят с обща листа.

Това коментира пред Нова тв юристът и писател Александър Шпатов. 

За мен е абсолютно безсмислено да се гласува за "Възраждане". Да оставим настрана техните политически възгледи, но само си помислете, че това е партия, която е абсолютна контра на всички. Че те не отидоха дори на едни преговори за съставяне на кабинет, а съставянето на правителство е най-наболелия ни проблем и затова постоянно ходим на избори, коментира той.

БСП също ме разочароваха. Те с третия мандат не видях особен опит да правят за кабинет. Защо не внесоха в зала за гласуване своето предложение? И защо четири пъти им се дава на БСП мандат за съставяне ан правителство, след като се провалят всеки път и нищо не правят? Не внасят кабинети за гласуване. Ако го бяха направили, може би пък щеше да бъде гласуван, коментира той.

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
ас (преди 1 месец)
Рейтинг: 116778 | Одобрение: 20368
ха ха ха не знам тоя дебил дали осъзнава че всеки път като се появи някой като него и тръгне да казва какво да правим поне 1 на всеки 5 човека ще гласува за възраждане. така че провължавайте мили ми купени дебили продължавайте да правите реклама конейкина и да се осирате в парламента и наистина копейкина ще спечели изборите благодарение на вас.
1
1
cron1 (преди 1 месец)
Рейтинг: 44901 | Одобрение: 1651
Така е - Израждане и копейкин трябва да се забранят! Но не само те и БСП и противоконституционната ДПС също! Гняв
Марио Кроненберг
1
0
Нане (преди 1 месец)
Рейтинг: 24047 | Одобрение: 4187
Сега ще извадят секви нищонеправещи от фондациите зависими "писатели, поети художници" като художника нарисувал тиквата стил посткомунизъм ,да се исказват вещо. 
6
1
kris (преди 1 месец)
Рейтинг: 257876 | Одобрение: 31356
Този завършилият Американския колидж е толкова писател, колкото аз съм трамвай.....Да отиде и удари по една Шпатла на всички в американското посолство.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
4
2
Ванката (преди 1 месец)
Рейтинг: 25937 | Одобрение: 5472
Поредния пендел де ще ни казва как да мислим! Те за това спряха всички руски телевизии за да имаме само "правилната" гледна точка!
Простите хора лесно се манипулират и управляват!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама