Питане до "Петел": Какво става тук? Извадиха павета на входа на Морската градина във Варна (снимки)

12.02.2018 / 14:57 2

снимки: „Петел“

На няколко места на площад „Антон Новак“ във Варна могат да се видят извадени павета от относително новата настилка, изградена с европейски средства. Граждани сигнализираха на „Петел“ за гледката, предизвикала раздразнение у мнозина.

Проверка на „Петел“ показа, че на места наистина настилката е нарушена, но вероятно това се прави с определена цел, вероятно за частичен ремонт. Наш репортер видя и екип от работници, които възстановяваха внимателно паветата на местата им.

Варненци остават много чувствителни към новата настилка, при нареждането на която имаше много пропуски и забележки. В някои участъци от центъра паветата бяха пренареждани по два-три пъти, докато се постигне задоволително качество. Затова и всяко разбиване се посреща като сериозен проблем.

Репортер на „Петел“ видя също, че са взети сериозни мерки за обезопасяването на мястото, на което преди дни бликна огромен теч, който наводни алеите и поляните на Морската градина около Обсерваторията.

За съжаление, не навсякъде може да се види същото грижливо отношение към инфраструктурата на любимия парк на Варна. Малко по-надолу в посока Аквариума може да се види друг паваж, доста разрушен, като част от него е захвърлена около кошче за смет. На същото място може да се види и контейнер за отпадъци, който по незнайна причина е попаднал в канала за отичане на дъждовната вода.

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама