Питане до "Петел": Какво става тук? Извадиха павета на входа на Морската градина във Варна (снимки)

12.02.2018 / 14:57 2

снимки: „Петел“

На няколко места на площад „Антон Новак“ във Варна могат да се видят извадени павета от относително новата настилка, изградена с европейски средства. Граждани сигнализираха на „Петел“ за гледката, предизвикала раздразнение у мнозина.

Проверка на „Петел“ показа, че на места наистина настилката е нарушена, но вероятно това се прави с определена цел, вероятно за частичен ремонт. Наш репортер видя и екип от работници, които възстановяваха внимателно паветата на местата им.

Варненци остават много чувствителни към новата настилка, при нареждането на която имаше много пропуски и забележки. В някои участъци от центъра паветата бяха пренареждани по два-три пъти, докато се постигне задоволително качество. Затова и всяко разбиване се посреща като сериозен проблем.

Репортер на „Петел“ видя също, че са взети сериозни мерки за обезопасяването на мястото, на което преди дни бликна огромен теч, който наводни алеите и поляните на Морската градина около Обсерваторията.

За съжаление, не навсякъде може да се види същото грижливо отношение към инфраструктурата на любимия парк на Варна. Малко по-надолу в посока Аквариума може да се види друг паваж, доста разрушен, като част от него е захвърлена около кошче за смет. На същото място може да се види и контейнер за отпадъци, който по незнайна причина е попаднал в канала за отичане на дъждовната вода.

 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Герге ле (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Е че те майките с колички са си за избиване!
1
5
якошиба (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А СТИГА РЕВАХТЕ БЕ ДНЕС МИНАХ ОТТАМ С КОЛЕЛОТО-КОПАЯТ СЛАГАТ НОВИ ТРЪБИ ЗА ВОДА ПОСЛЕ ПАК СЛАГАТ ПАВЕТАТА А ТЕ СА ТАМ НЕ САМО ЗА КРАСОТА А ЗА ТОВА НЯКОЙ ДЕБИЛ  НАПУШЕН И НАДРУСАН С КОЛЕЛО КАТО СЕ ПУСКА ЗАСИЛЕН ОТ БАИРА НАДОЛУ ОТ ОБСЕРВАТОРИЯТА  ДА ВИДИ ПАВЕТА РЪБЕСТИ И ДА НАМАЛИ СКОРОСТА А ТО ИНАЧЕ ПРЕДИ КАРАХА БЪРЗО И ЩЕ ИЗБИЯТ ДЕЦАТА И МАЙКИТЕ С КОЛИЧКИТЕ
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама