Питбула се включи в благотворителна инициатива в помощ на детето, което оцеля при зловещата катастрофа край Долище с две загинали жени

09.09.2019 / 13:28 0

Редактор: Александър Тодоров

e-mail: alexander_todorov_petel.bg@abv.bg

Владимир Вълев–Питбула се включи в благотворителния турнир, провел се на 8 септември в зала Проектанска, организиран от спортен клуб „ММА – ВАРНА” в лицето на Павел Милев.

Събитието бе организирано в подкрепа на Иван Добромиров Тодоров. На 17 юни тази година Иван претърпява тежка катастрофа, в която загиват негови близки, а той остава в будна кома. Момчето е състезател и шампион, възпитаник на Спортно училище. Вследствие на инцидента малкият боец се нуждае от средства за лечение и рехабилитация. 

В турнира участваха бойци от варненски клубове в стилове БОКС, КИК БОКС и ММА. Вълев не игра в присъщия му стил – КИК БОКС, а излезе на ринга, следвайки правилата на БОКСА. 

„За първи път не излизам на ринга с типичния си агресивен стил, защото целта не е да се открои победител, а чрез чиста и мъжка игра да се обединим около тази благородна кауза с надеждата, че молитвите ни ще бъдат чути! Нека да подкрепим Иван и близките му в тежката битка!” – сподели световният шампион.

На събитието присъства и бащата на момчето – Добромир Тодоров, който изказа благодарност към всички присъстващи за помощта и подкрепата.

С участието в турнира Вълев показа съпричастност и отправи призив към всички да бъдат по-добри, отзивчиви и готови да подадат ръка! 

Всеки, който има възможност, нека да помогне! 
IBAN: BG72TTBB94001527219179
BIC: TTBBBG22
Титуляр по сметка: Добромир Емилов Тодоров

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама