Пламен Христов от "Воля": Не съм изнудвач! Нека 10 пъти да ни искат имунитетите, но сме чисти

08.11.2018 / 17:58 1

Един от депутати, чиито имунитети бяха поискани от главния прокурор Сотир Цацаров - Пламен Христов от "Воля", изрази своята позиция в предаването "Лице в лице". Конкретното обвинение към него е изнудване.

"Естествено, че не съм изнудвач, нито аз, нито колегите ми от "Воля". Нито един от другите депутати няма пропурорско разследване, което два пъти да завършва с прекратено производство. Преди да станем народни представители пак прекратиха, след това като станахме депутати започна пак разследване, но през февруари отново спряха досъдебното производство. Въпреки че тогава твърдяха, че имат много силни доказателства. От февруари досега няма движение и не са ни искани имунитетите. Точно когато поискахме двамата вицепремиери да си подадат оставката, излезе това нещо", каза той.

Христов отново потвърди, че от "Воля" ще продължат да искат оставките на вицепремиерите Красимир Каракачанов и Валери Симеонов. "До края на седмицата ще им дадем шанс те самите да покажат морал и сами да се оттеглят. Ако това не стане, за постигане на тази цел има различни непримитивни методи като нерегистриране в Народното събрание", обясни той.

"Няма факти, съмнения, доказателства да бъдем уличени в някаква схема. Точно ние ли сме проблема на държавата, при положение, че в момента на върха на държавата има лица, едното от които се изплю в лицата на майките на децата с увреждания, другото пък собствения му заместник заяви, че той е едва ли не архитекта с продаването на българщината. Няма проблем още 10 пъти да ни разследва прокуратурата, но е факт, че вече два пъти ни разследва и спира досъбедното производство", заяви още Христов.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама