Пламен спечели България търси талант

31.05.2015 / 23:29 6

Пламен Любенов, момчето, което се бори смело и танцува, независимо, че е в инвалидна количка, спечели България търси талант. На второ място се класира Методи от Банкя с неговия номер за баланс.Леон Петков първи отпадна сред тримата финалисти: Чувството е страхотно и никога не съм очаквал, че ще стигна дотук, каза момченцето, което стигна до трето място. 

Очакванията, че Симона Бойкова ще спечели, не се сбъднаха. Зрителите класираха на първо Пламен Любенов, пише блиц. 

Усещането е стресиращо, призна той. Пламен разкри, че ще инвестира пари в школата си по танци с печалбата от България търси талант. 

България търси талант се превърна в копие на вече излъчвани предавания по света; с номера, които вече са шашнали Европа и Америка. Така например изключителното изпълнение на Методи Методиев от Банкя, който балансира куп дървени пръчки, започвайки в началото с перо, е стар номер, измислен от швейцареца Мьодер Южстер и показван още в Украйна и Япония. 

Танците на Павел Любенов в инвалидна количка също са с вече представяна хореография, а малките деца, които пеят и танцуват, винаги предизвикват симпатии и с тях няма никакъв риск. Спорно е доколко участието на професионалисти в риалитито не противоречи на реагламента, но поставянето на Сирма Добрева до малките гимнастички от „Левски” е все едно Лили Иванова да влезе в „Х-фактор”, коментират тв експерти.

„Трифонов се държи брутално с всички от предаването с изключение на участниците, които той е обявил за свои фаворити. Има една гимнастичка, която играеше по пилони, два дни се обясняваше с нея, колко я харесва, как иска да се жени за нея, с неговите пошли майтапи”, разказа пред ШОУ преди време друг участник в България търси талант.

 

Пламен Любенов е 21-годишен, зодия Рак. Живее от 5 години във Варна. На квартира. Преди това е бил по домове – „в социалната сфера“, както казва той самият. Изоставен от родителите си, той не държи да ги познава, а да следва мечтите си, макар че е бил доста възпрепятстван от живота.

Без крака и в инвалидна количка, момчето днес е известен танцьор, спортист и оптимист, който знае, че има още много качества, с които да дари и зарадва хората. Дори най-обезверените. Да им докаже, че човек може всичко, стига да оценява себе си и да си вярва. Има желание всички, които са принудени да се движат с инвалидни колички, да се разхождат свободно с тях като велосипедистите, вместо да се срамуват и самосъжаляват заради съдбата си, пише 24 часа.

С количката си, подарена от скъп приятел, Пламен се придвижва из Варна, дори в най-големите дъждове, снегове и по най-стръмните баири. Разчита на ръцете си. За да поддържа форма, не спира да тренира. Става особено популярен след изявата си в клипа на Димчоу и Миро „Скочи над мен“. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
sweethoney (преди 5 години)
Рейтинг: 1045 | Одобрение: 275
Браво, спечели един силен българин!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама