Планът „Зелен диамант“ и ислямизацията на България! Могат ли да разкъсат Родината ни на парчета отново

15.10.2014 / 09:29 24

Ислямизацията на Балканите не е конспирация, а стратегия, ръководена от Вашингтон и Анкара.

Целта е изграждането на ислямистки огнища, ръководени от САЩ и Турция, като втората е определена за бъдещ лидер на Балканите в американските секретни доклади, изтекли в WikiLeaks, пише alterinformation.wordpress.com.

Всъщност планът за раздробяването на нашата страна и откъсването на територии от нея, които да бъдат присъединени към Гърция и Турция, първоначално е разработен в ЦРУ. Наречен е „Зеленият диамант“ и предвижда и разсичане на православната общност в региона чрез създаването на Ислямски пояс, обхващащ Босна, Санджак, Косово, Македония, Кърджали, Източна (Одринска) и Западна (Беломорска) Тракия.

Операцията периодично мени наименованието си – от „Зелен диамант“ става „Мюсюлманска дъга“, после за благозвучие и за да прикрият истинските й цели, е наречена „Зелени Балкани“. Което изглежда съвсем мирно, че дори и екологично.
Но целта остава една и съща – превземането на територия, която да свърже единствената ислямска страна в Европа – Албания, с Турция.

След краха на социализма в Европа за американците този план постепенно става излишен. Но не и за турските служби, които са участвали в разработката му, както и за управляващите кръгове в тази страна, сред които мечтата за присъединяването на Дунавския вилает е още жива.

Примерите са буквално пред нас. Първа беше Босна. В републиките от Югославия навлязоха вкарани няколко хиляди муджахидини и провокираха войната със сърбите. Когато това стана факт, под благовидния повод за правата на човека сърбите в ескалираща прогресия бяха изкарани престъпници, а световната медийна машина се зае усилено да представя албанците като мирни жертви на геноцид. И нито дума за зверствата и убийствата, извършени от албанците.

Всички знаем как завърши това в Сърбия – НАТО ги бомбардира през 1999 г.
После дойде редът на Косово и Македония. Когато бе дадена автономията на тази сръбска област, бежанците от нея бяха над 350 000 (между които и 120 албанци, което е парадоксално – албанци да бягат от албанци!). И изселилите се казаха следното: „Не албанците завоюваха Косово, ние им го продадохме.“

Схемата е проста – през 90-те години на миналия век масово се изкупуваха земя и имоти в тази област, и то на цени поне три пъти по-високи от нормалните. Сръбският селянин тогава си правеше следната проста сметка: „С тези пари мога да си купя апартамент в Белград и да осигуря децата си.“ И… продаваше… На мястото на сърбите се заселваха албанци и така техният етнически елемент в един момент надмина по брой сръбския. После вече се появи Армията за освобождение на Косово и се подеха исканията за автономия. Поддържани между другото много категорично от Турция и САЩ.

В Македония сценарият бе малко по-различен, макар и там да се изкупуваха масово земи.
Армията за национално освобождение (АНО) най-неочаквано започна да се бори за правата на албанското малцинство, и то при положение че то бе толкова интегрирано както никой друг – петима министри, зам.-шеф на Генералния щаб, вицепремиер, зам-шеф на полицията и т.н. После направиха гражданската война. Започнаха да избиват полицаи и когато македонската държава изпрати най-накрая срещу тях армията, САЩ ги обвиниха, че нарушават правата на албанците и ги изкараха борци за свобода.

След това САЩ буквално изнудиха Македония да приеме мирен план, който гарантира квоти във властта на албанските партии. Така фактически Македония се превърна във федеративна държава – с два официални езика и всичко друго по две.
Някой да не се заблуди от факта, че Косово и Западна Македония не бяха присъединени към Албания и че въобще не се говори за това? То няма как и да стане, защото тогава би се разкрил истинският смисъл на операцията „Ислямска дъга“, а това би довело и до съответното решително българско противодействие.

Такъв сценарий се подготвя и за България, която, както по всичко личи, е следващата спирка на радикалния ислям. Вече усилено се работи в районите на Кърджали, Хасково, Лудогорието, Североизтока и Якоруда. По няколко начина.
Първият е класическият – този с изкупуването на земите. Вторият е икономическият – прави се всичко възможно всяко производство в тези райони да бъде закрито. Когато това стане, младите сами почват да се изселват и на тяхно място се настаняват турски семейства. Старите остават все пак, но пък те измират…

Ето така тихо, но неотклонно се работи за промяна на етническия състав на цели области в нашата Родина. Знае се и какво следва – искания за повече права на малцинствата, после – автономия.
Пресен е и примерът в Каблешково, където човек от сирийски произход продава земя и 17 къщи на кувейтски граждани уж да прекарвали те лятото на хладинка… Интересно защо тези така богати хора не си купуват имоти в Швейцария, където би им било много по-комфортно включително и от чисто климатична гледна точка?..

Сега има нова фаза на инвазията и тя е съвсем видима – бежанската вълна, която ни е заляла напоследък. Както добре се знае, това не са само сирийци, но и граждани на други ислямски държави от Северна Африка и Близкия изток. Какво търсят те тук, след като стана ясно, че България е бедна страна, с лошо работещо правителство и не може да им осигури никакво бъдеще? И не е ли това Петата колона на исляма, която трябва отвътре да подготви присъединяването на цели български области към „Ислямската дъга“.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
krasko (преди 6 години)
Рейтинг: 7725 | Одобрение: 2720
до ники.......решенията на конституционият съд са финални и неоспорими.......всякакви по нататъшни протести са безсмислени......друг е въпросът ,кой е избрал тези лумпени там ?
9
0
krasko (преди 6 години)
Рейтинг: 7725 | Одобрение: 2720
до" аз'..........драги умнико ,тук не става въпрос само за разширяване на турция а за намаляване на територията на българия ,защото така са решили великите западни сили ,първо..........второ ,става въпрос за глобален ислям в посочените области.......трето ,неуките и прости последователи на мохамед се гъзят по 5 пъти на ден ,но когато трябва може контролирано да се използват в новия свят ,в който има място за горката българийка само с 4 мил. души население........ всички мирни договори бяха в наш ущърб.........ес долу......!!!..
25
1
krasko (преди 6 години)
Рейтинг: 7725 | Одобрение: 2720
господинчо ,обърни се към историята и си спомни , какво се случи 1985та.....за да не сричаш на турски сега се благодари на бързото действие на армията ,липсата на военен тренинг на турците и факта ,че ссср беше силна и зад гърба ни.......разработвайки следващия си удар в косово разигравайки същата религиозна карта , поучени от грешките си западните сили този път успяха.....целта беше и по-висока ,да се разбие \гославия......същите служби създадаха ситуацията в украйна.......цел : приближаване на нато към москва .
29
2
Варна (преди 6 години)
Рейтинг: 81636 | Одобрение: 37901
Проблемът не е в обикновените турци. Тях също ги използват за политически цели и ако се наложи ще ги вкарат да изгорят в огъня. Лошото е че управниците на България са подлоги и работят в полза на Турция и САЩ.
МУТРИ ВЪН!
4
1
sv (преди 6 години)
Рейтинг: 836 | Одобрение: -4
Не бива така
26
3
krasko (преди 6 години)
Рейтинг: 7725 | Одобрение: 2720
браво петел....браво на написалия тази статия.....това се знаеше отдавна ,но излиза наяве едва сега......българите най-после трябва да разберат кой винаги е бил против българия .......затова излизането от ес и нато е абсол\тно задължително ,а търсенето на съдебна отговорност от престъпните политици още по належащо.......
21
2
krasko (преди 6 години)
Рейтинг: 7725 | Одобрение: 2720
това се знаеше отдавна и направо съм като гръмнат от смелостта на петела и правя евала на написалия тази статия......продажбата на земя на да се забрани
31
1
Варна (преди 6 години)
Рейтинг: 81636 | Одобрение: 37901
То се случва пред очите ни обаче ние си гледаме турските сериалчета и не обръщаме внимание
МУТРИ ВЪН!
22
1
sv (преди 6 години)
Рейтинг: 836 | Одобрение: -4
Дано никога не се случи
36
4
Варна (преди 6 години)
Рейтинг: 81636 | Одобрение: 37901
Спокойно. Русия пак ще ни спаси, но първо чехъла Плевнелиев трябва да говори глупости и да прочете малко историята
МУТРИ ВЪН!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама