Пловдивчанин и дъщеря му на косъм от куршум! Издирват стрелеца

07.09.2019 / 22:38 2

trafficnews.bg

Инцидентът е станал посред бял ден пред магазин

Куршум се удари на косъм от граждани в центъра на Пловдив. По първоначални данни изстрелът е произведен от голямо разстояние и пада на метри от врата на хранителен магазин на ул. "Калофер". Инцидентът е станал посред бял ден на 6 септември.

„Само преди минута бях с дъщеря ми на същото място, където падна куршумът. Имаше и още двама-трима човека пред магазина“, разказа пред TrafficNews пловдивчанин, станал свидетел на изстрела.

Куршумът рикоширал няколко пъти в земята и се спрял в стол. За щастие произшествието се е разминало без пострадали и щети. Очевидците веднага са позвънили на 112. Полицейски екип е направил оглед на мястото, а куршумът е иззет като доказателство.

По случая тече разследване."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
8
robotron2000 (преди 9 месеца)
Рейтинг: 28510 | Одобрение: 5650
това става като си чистиш невнимателно пистолета.. Гняв първо проверка дали е без пълнител, после проверка на цевта после един бутафорен изстрел надолу под 45 градуса!!!!:wassat: явно бутафорният се е оказал не толкова бутафорен..

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама