Plus size: Букмейкърите казаха кой ще спечели „Евровизия 2018“ и на кое място ще е България

13.03.2018 / 18:13 10

Европейските букмейкъри залагат, че Dj-ка от Израел Netta ще е тазгодишния победител в музикалния конкурс „Евровизия 2018“. При това се отбелязва, че размерът на потенциалната победителка се характеризира като Plus size, предаде Блиц.

Песента й е Toy. Тя има феминистко послание. 

Що се отнася до българското участие на тазгодишното издание на фестивала – „Bones“ ("Кости") -, то букмейкърите са на мнение, че Жана и компания ще достигнат до престижното четвърто място.

Припомняме, че около българското участие в "Евровизия 2018" се разрази скандал. Редица заклети меломани разкритикуваха парчето "Кости" като евтино клубно денс парче, вяло клише и супер нефелно откъм вокални качества, най-слабото откъм певчески способности, но пък българо-американски микс от изпълнители, световно неизвестни.Песента е в изпълнение на петима артисти - Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл.

Букмейкърите поставят пред нас още Чехия и Естония, за които вокален потенциал ще разгърнат съответно Миколас Йосеф и Елина Начайева. Припомняме, че миналата година букмейкърите отредиха среброто на Кристиан Костов и познаха. Интересен факт е, че преди да стане ясно, че Equinox ще са българския претендент за победата, анализаторите бяха поставили страната ни на второ място.За дни популярността ни падна с няколко пункта.

Някои от феновете на най-значимото музикално състезание на Стария континент у нас негодуват, че чуждестранно жури е избрало кой да брани честта ни и че проектът е с „по-мрачно звучене“, пише Монитор. „Полуфинал 1 наистина е много по-силен, но много от песните се опитват да бъдат тъмни поп парчета и могат да загубят от този факт", коментира фен на песенния форум. От друга страна, Bones се превърна в истински фаворит в YouTube канала на „Евровизия“.

Песента е на второ място по набиране на популярност, а потребители от другите страни-участници ни засипват със суперлативи. „Колко години още трябва да изгубим всички, за да разберем, че България наистина заслужава трофея със своите невероятни, модерни и качествени песни?!“, „България доказа, че обича и взима насериозно „Евровизия“ с последните си три страхотни представяния“ и „Ето защо чакахме толкова дълго. Думата шедьовър не е достатъчно точна, за да опише песента! Успех, България, но не ви е нужен, тъй като тази година сте с най-доброто парче“, са само част от мненията в платформата.

Equinox ще мери сили с още 15 държави на първите полуфинали на 8 май. 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
Cavanagh Wesley (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Здравейте, аз съм г-н Уесли, кредитор на частни заеми, и аз съм тук, за да накарам мечтите си да се сдобият с кредит. Имате ли нужда от заем спешно? Имате ли нужда от заем, за да изплатите дълговете си? Имате ли нужда от заем за разширяване на бизнеса си или започнете собствен бизнес? Ние сме тук за вас с нисък лихвен процент от 2% и можете да получите кредит кредит между $ 1000 и $ 100,000,000.00 максималния размер на кредита и до 40 години продължителност на кредита.Моля, свържете се с нас на нашия имейл адрес: globalinvestmentfinancing@gmail.com
0
0
Джулиъс Бекер. (преди 3 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Добър ден, кандидатствай за заем Аз съм г-н Юлиус Бекер, надежден заем заемодател Имате ли нужда от заеми за проект, инвестиции, лични заеми, жилищни кредити, студентски заеми, заеми за консолидация и заеми за различни проекти? Имате ли нужда от заем за стартиране на малък, среден или голям мащаб? Имате ли нужда от заем за изграждане на къща или кола заем? Имате ли нужда от заем за закупуване на оборудване за машини за работа? Юлиус Бекер Кредитната фирма е отговор на всички ваши проблеми, даваме заеми с 2% лихвен процент и нашата сделка е бърза, сигурна и удобна. тези, които искат да получат заем от нас, трябва незабавно да се свържат с нас чрез (juliusbeckerfinancialhelp@gmail.com) за повече информация. В очакване на вашия отговор. С Най-Добри Пожелания Джулиъс Бекер.
0
3
Elena (преди 6 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Здравейте всички! Аз съм Елена Васил, която в момента живее в София. Аз съм вдовица в момента с четири деца и аз бях остана във финансово положение през октомври и трябваше да рефинансирам и да плащам сметките си. Опитвах се да търся заеми от различни фирми за заем, частни и корпоративни, но никога с успех и повечето банки отказаха кредита си. Но, както Бог би имал това, аз бях запознат с кооперативните действия от Божия човек на личен заемодател, който ми даде заем от 850 000 евро и днес съм собственик на бизнеса и децата ми се справят добре в момента, ако трябва да се свържете с която и да е фирма във връзка със заемането на кредит без обезпечение, без кредитна проверка, без съпредседател с само 2% лихвен процент и по-добри планове за погасяване и график, моля свържете се с г-н Данте Паола по електронна поща: dantecooperativehelp@hotmail.com Не знам, че правя това, но сега съм толкова щастлив и реших да оставя хората да знаят повече за него и също така искам Бог да го благослови повече. Можете да се свържете с него чрез неговия имейл: dantecooperativehelp@hotmail.com за бърз разговор в чата или whatsapp / +393511067514. Благодаря Елена Васил
0
1
austine barry (преди 6 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Аз съм кредитор от одобрена и сертифицирана от правителството кредитна компания Остин Бари. Имаме лично или бизнес изискване за кредит, нуждаем се от консолидация на дълг и капитал Ние предлагаме много ниски лихвени проценти 2% кредит Търсим уморен кредит, ние сме тук и се притеснявате, че сме готови да ви помогнем да се отървете от вашите финансови проблеми. Ще кандидатствате и получавате кредита си. Направете окончателно предложение днес, докато оферирате. Моля, свържете се с нас чрез e-mail (austinebarry50@gmail.com)
0
3
austine barry (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Добре дошли в "Остин Бари", кредитна компания, която печели, за да помогне с живота. Имате ли нужда от заем за изплащане на дълг, или имате нужда от заем за вашия бизнес? Оставяте ли банката си и други финансови институции? Имате ли нужда от ипотека или ипотека? Вие сте много развълнувани, защото сме тук, за да ни намерите всички финансови проблеми. На хората, които се нуждаят от финансова помощ, се изисква да отпускат заеми или да плащат сметки, само тези, които отпускат заеми на 2% лихвени проценти, и аз съм готов да дам тази подкрепа за надеждна подкрепа и получатели. Например днес (austinebarry50@gmail.com) ...
0
2
david johnson (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Здравейте, Добре приветстваме Вашия имейл, искаме да знаете, че сте добре дошли да направите това компания, а ние също искаме да знаете, че можем да ви дадем пари Имате нужда от заем, всичко, което трябва да направите, е да запълните заем формуляр за кандидатстване и се свържете с мен сега, защото това е първата стъпка да получите заем от тази компания ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ 1) Пълно наименование: ............................................. .......... 2) Държава: .............................................. ............. 3) Адрес: .............................................. ............ 4) Състояние: .............................................. .............. .. 5) Пол: .............................................. .................. 6) Семейно положение: ............................................. .... 7) Професия: .............................................. ..... .. 8) Телефонен номер: ............................................. ... 9) Текущо състояние на работа: ..................... 10) Месечен доход: ............................................. 11) Задължителни общи заеми: ..................................... 12) Период на заема: ............................................. ... 13) Цел за кредитиране: .......................................... .. 14) Религия: .............................................. .......... 15) Били ли сте някога кандидатствали .................................
0
1
Pán LOUISE MIKE (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Здравейте Аз съм г-н LOUISE MIKE надежден заем заемодател Имате ли нужда от личен или бизнес заем? Нуждаете се от заем за различни други цели? Ако да, моля, свържете се с нас. Ние предлагаме най-големия заем от $ 10000 до 100 милиона долара, евро паунда. @ 2% фиксиран лихвен процент за период от 1 до 20 години. Даваме три месеца гратисен период, преди да започне месечното плащане. Така че, ако се интересувате, моля. Свържете се с нас по пощата: (louisemikefinancialhelp@gmail.com) за обработка. В очакване на вашия отговор. С Най-Добри Пожелания, Г-н LOUISE MIKE
1
0
БАЙ ХОЙ (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
напишете в гугъл преводача " водопроводчик назаем " и пуснете транслейтъра със звук на финландски !Ухилен 
7
1
кака (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Щом  се  знае резултатът, защо се харчат пари за ,,конкурс" ?  Явно такъв  НЯМА !
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама