Плувци на „Черно море“ с медали от „Мултинейшън“

15.04.2019 / 12:21 0

Бронзов медал и две сребърни отличия от щафети спечелиха на силния международен турнир „Мултинейшън“ в Австрия плувците на ПСК „Черно море“ (Варна) - Калина Николаева и Дениел Нанков.


Надпреварата се проведе в австрийския град Грац. Водачи на българските национали в Австрия са Никола Петров и Стефан Георгиев. На „Мултинейшън“ плуваха - Жанет Ангелова, Калоян Левтеров, Йосиф Миладинов, Мария Митова, Д е ниел Нанков, Калина Николаева, Иван Палигоров и Гергана Стоянова.   
Варненката Калина Николаева е бронзова в дисциплината 400 м съчетано плуване, а съотборникът й от „Черно море“ Дениел Нанков спечели два сребърни приза от щафетите - 4х100 смесена и 4 х100 м св ободен стил . И двете щафети направиха национални рекорди за юноши старша възраст. 
„Представихме се много добре, натрупахме солиден опит състезавайки се с подрастващото поколение на едни от най-добрите плувни сили в Европа. Доволен съм от състезанието и очаквам с нетърпение следващите ни участия и предизвикателства “, коментира пред клубния сайт на „Черно море“ – www.swimming.bg националният селекционер и главен треньор на черноморци Никола Петров. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама