По случай годишнината от рождението на Васил Левски: Скаути организират състезание по "лъвски скок" на четвърта буна във Варна

17.07.2017 / 14:17 3

В деня на 180-ата годишнина от рождението на Апостола на Свободата Васил Левски на 18 юли от 19 ч. в района на 4-та буна на варненския плаж Организацията на българските скаути подготвя провеждане на надскачане. Освен надпреварата за най-дългия "лъвски" скок, скаутите са приготвили и много други забавни игри на открито.

Целта е повече хора да се включат в празника и да споделят радостта от това да бъдем заедно в този важен за всички българи ден и да се насладят на позитивната енергия, която ще изпълни плажа! "Нека заедно да отбележим годишнината от рождението на Апостола на Свободата Васил Левски. Ще имате възможност да се запознаете и с предстоящата програма, която скаутите са подготвили за летните ваканционни дни. Инициативата се реализира с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и Общински фонд „Култура” като част от проект – „Пилотно въвеждане на вечерни и нощни дейности за млади хора в МИКЦ „Скаут", съобщават ентусиастите.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Иванчо (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Аз го разбрах че на 4та буна се организират надскачания,но никъде не срещнах че ще се скача от морето...На 4та буна-ако нямат предвид 1ва буна( защото някой може би бърка номерацията им)пътя-обиколния- е прояден асфалт,може би имат предвид да издълбаят голям вал в пясъка и него да прескачат?!
0
0
abee (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
на 4та буна няма от къде да скачаш освен от бетонните структури спиращи силата на вълната спрямо буната 
0
0
Варна (преди 9 месеца)
Рейтинг: 28856 | Одобрение: 14456
абе то хубаво Левски да се почита, ама скоковете от буната не мисля че имат нещо общо с подвига му, а и мисля, че е забранено и малко опасно. 
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама