По време на виелиците във Варненско! Всички се чудят - кога ще обявят дървена ваканция за цялата област!?

10.01.2017 / 21:07 6

Снимка: "Петел"

След като от часове в цяла Варненска област вали обилен сняг, родители, а и деца, се чудят - защо всяко училище трябда по отделно да обявява утрешния ден за неучебен.

"Навън вали страшно много сняг! До сутринта положението отново ще е бедствено! Да попитаме градската управа може ли и утре да е неучебен ден за цяла Варненска област. Защо трябва да се чака всяко едно училище да обяви дали да ходят децата на школо или не", питат хората.Отвориха къщата, където никой не е живял 30 години: Това, което откриха в нея, наистина ги остави без думи! 

ВЛЕЗ И ВИЖ!

Влез сега в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук" -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

 https://www.facebook.com/groups/157731821468957/

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама  http://petel.bg/advertising-rates.html

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
кандидат за кмет (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Кмете, кмете ако имаш деца да са живи и здрави! Ако ходят на училище, сигурно ще ги заведе дядо им, може от Хидрострой, Инжстрой, ВИК и какво ли не.За да са щастливи твоите деца, първо направи щастливи другите, които не познаваш дори.  Като пораснат, те ще ти дават оценка!  Мисли и гледай през прозореца, ако имаш такъв.Сполай ти кмете!
4
0
Да (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А утре улиците изчистени ли ще са в 7-7.30, че децата да стигнат до училищата си.Утре сутрин ще има много коли тръгнали да водят ученици, а автобусите редовно ли ще се движат или ще закъсват или направо липсват. Що МОН не обяви цялата седмица за дървена и да се приключва с тази мъка ден за ден да ми се събират в общината на по кафета и цял ден да се питат по 5 часа утре ще се учи ли.
Рейтинг: 42649 | Одобрение: -356
Ами и аз мислех да ми се обадят за играта със снежни топки, обаче се отказах щото ще играем друга игричка с даскалското парче в спалнята й.Усмивка
3
0
nuska (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
След като цяла България е парализирана,защо Варна да не е,не ходете на училище,друго е ако училището в махалата,но сегашните родители записват децата в училища  смятани, че са елитни и там е проблема.
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Чакат да видят колко ученици ще се явят на училище до 10.00ч. После се подава инфо до инспектората. Ако отсъстват 2/3 от учениците. Инспектората излиза с предложение до кмета да не се учи. Кмета издава заповед в 11.00 Кметската заповед гласи: Учениците да се освободят последния час и разбира се втората смяна. Заповедта важи докато се издаде заповед отменяща предната. Всичко е във вас има социални мрежи и телефони. Утре ако се уговорите да не отидете на училище ще има дървена ваканция. Гледайте да сте 2/3 ако не сте неиавинени отсъствия не ви мърдат ама с оглед на ситуацията после ще ви ги отменят. Здравето преди всичко. Няма да си трошите краката я. Обаче ако ви освободят грабвайте шейните и бой със снежни топки. Това се вижда 1 път на 10 години във Варна!
4
0
ehoooo (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ще решат в други ден
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2017 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама