По време на виелиците във Варненско! Всички се чудят - кога ще обявят дървена ваканция за цялата област!?

10.01.2017 / 21:07 6

Снимка: "Петел"

След като от часове в цяла Варненска област вали обилен сняг, родители, а и деца, се чудят - защо всяко училище трябда по отделно да обявява утрешния ден за неучебен.

"Навън вали страшно много сняг! До сутринта положението отново ще е бедствено! Да попитаме градската управа може ли и утре да е неучебен ден за цяла Варненска област. Защо трябва да се чака всяко едно училище да обяви дали да ходят децата на школо или не", питат хората.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама  http://petel.bg/advertising-rates.html

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
кандидат за кмет (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Кмете, кмете ако имаш деца да са живи и здрави! Ако ходят на училище, сигурно ще ги заведе дядо им, може от Хидрострой, Инжстрой, ВИК и какво ли не.За да са щастливи твоите деца, първо направи щастливи другите, които не познаваш дори.  Като пораснат, те ще ти дават оценка!  Мисли и гледай през прозореца, ако имаш такъв.Сполай ти кмете!
4
0
Да (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А утре улиците изчистени ли ще са в 7-7.30, че децата да стигнат до училищата си.Утре сутрин ще има много коли тръгнали да водят ученици, а автобусите редовно ли ще се движат или ще закъсват или направо липсват. Що МОН не обяви цялата седмица за дървена и да се приключва с тази мъка ден за ден да ми се събират в общината на по кафета и цял ден да се питат по 5 часа утре ще се учи ли.
Рейтинг: 31325 | Одобрение: 1500
Ами и аз мислех да ми се обадят за играта със снежни топки, обаче се отказах щото ще играем друга игричка с даскалското парче в спалнята й.Усмивка
3
0
nuska (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
След като цяла България е парализирана,защо Варна да не е,не ходете на училище,друго е ако училището в махалата,но сегашните родители записват децата в училища  смятани, че са елитни и там е проблема.
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Чакат да видят колко ученици ще се явят на училище до 10.00ч. После се подава инфо до инспектората. Ако отсъстват 2/3 от учениците. Инспектората излиза с предложение до кмета да не се учи. Кмета издава заповед в 11.00 Кметската заповед гласи: Учениците да се освободят последния час и разбира се втората смяна. Заповедта важи докато се издаде заповед отменяща предната. Всичко е във вас има социални мрежи и телефони. Утре ако се уговорите да не отидете на училище ще има дървена ваканция. Гледайте да сте 2/3 ако не сте неиавинени отсъствия не ви мърдат ама с оглед на ситуацията после ще ви ги отменят. Здравето преди всичко. Няма да си трошите краката я. Обаче ако ви освободят грабвайте шейните и бой със снежни топки. Това се вижда 1 път на 10 години във Варна!
4
0
ehoooo (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ще решат в други ден
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2017 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама