Почистете черния дроб само с една глътка - Видът ви ще се подобри, тъмните кръгове ще изчезнат и ще изглеждате подмладени

10.12.2014 / 13:20 10

Най-добрият начин за превенция на здравето на черния дробе неговото ежедневно почистване, тъй като здравият черен дроб гарантира жизненост, енергия, добър външен вид и добро настроение, пише zdravno.bg.  Черният дроб в нашия организъм има ролята на "завод за кръв". Той участва в процеса на възстановяване на кръвта. Също така помага за укрепване и стимулиране нахраносмилането в организма . Извършва още една важна функция: почиства кръвта и елиминира токсините от нея.

Най-добрият начин за превенция  на здравето на черния дробе неговото ежедневно почистване - всяка сутрин на празен стомах, пийте по една супена лъжица зехтин, смесена с една супена лъжица лимонов сок. След това можете да се насладите на закуската.

След един месец ще усетите промяна. Вашият външен вид ще се подобри, тъмните кръгове под очите ще изчезнат, тенът ви ще стане чист и ще изглеждате подмладени. Червата ще работят като часовник, ще забравите за запека и храносмилателните проблеми . Ще се чувствате здрави и с много положителна енергия.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
11
0
krasko (преди 5 години)
Рейтинг: 7724 | Одобрение: 2719
забравих да отбележа ,че дядо ми когато почина на 104г не пушеше.....но тъкмо ги беше спрял......
3
1
bosh (преди 5 години)
Рейтинг: 2741 | Одобрение: 791
Малоумника си ти, тъпак! Това с зехтина (студено пресован, най-добре Екстра Върджин) и лимона се предлага за профилактично пречистване на ЧД от край време и то от фармацевти и медици. А това дето твърдиш за жлъчката е пълната глупост, особено малоумието с изкараните колкото бобено зърно камъни от нея, благодарение на тази смес.
3
2
bosh (преди 5 години)
Рейтинг: 2741 | Одобрение: 791
А лютата чушка? Без нея не може.
11
2
krasko (преди 5 години)
Рейтинг: 7724 | Одобрение: 2719
дядо ми почина на 104г.........рецептата за почистването на организма беше малка ракийка на гладно преди храна и каничка вино по време на храна......ха наздраве.....
5
1
iTechnology (преди 5 години)
Рейтинг: 3603 | Одобрение: 1053
Ще го пробвам , нищо не губя.
4
2
bosh (преди 5 години)
Рейтинг: 2741 | Одобрение: 791
Трънки и глогинки. В статията пише след един месец, което ще рече 30 глътки.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама