Почистване на офиси - как да изберете подходящата фирма

15.12.2021 / 09:42 0

В София има десетки фирми, които са се специализирали в професионално почистване на офиси и домове. И докато някои от тях предлагат завиден професионализъм и добри цени, то при други ще платите много за ниско качество и немарлива работа.

Ето защо е важно да се избира внимателно, тъй като някои фирми вече са се утвърдили на пазара и съответно от тях можете да очаквате най-високо качество и експертност в работата. Как обаче да открием онази фирма, която ще ни свърши най-добра работа?

Проучете пазара

Преди да ангажирате фирма за почистването на офиса ви, разгледайте отзивите на потребителите в интернет. Те трудно могат да се манипулират, особено ако са по-голям брой.

Изберете фирма с добри отзиви, но гледайте да има и по-голям опит. Така например, Zooom Clean има повече от 15 години опит в областта на професионалното почистване и има утвърдена клиентела.

Използване на вишка

Много често почистването на офиса трябва да включва и изчистването до блясък на труднодостъпни външни прозорци. Когато са разположени на по-голяма височина или формата на конструкцията не позволява прозорците да се отварят, трябва да се прибегне към подходящото оборудване.

Използването на вишка може да реши всички проблеми в тази насока, вишката достига на височина от около 20 метра, като позволява старателно и безопасно почистване дори на много трудно достъпни места.

Качествени препарати

Разликите от препарат до препарат са доста големи, ето защо трябва да сте уверени в това, че наетата от вас фирма работи с качествени марки и продукти. Имайте предвид, че немалка част от продуктите могат да предизвикат алергични реакции, така че се уверете, че почистващата фира подбира внимателно с какво работи.

Възможност за абонамент

Проверете какви са възможностите за абонамент. По-авторитетните фирми дават възможност за абонамент, а обикновено цената за почистване в такъв случай е в пъти по-атрактивна и изодна. Така или иначе ще се налага да чистите отново, изберете фирма, която има надеждна абонаментна програма.

Гъвкав график

Имайте предвид, че не е удачно да се почиства офис сградата докато служителите и клиентите са вътре. Ето защо е добре да се ориентирате към форма, която дава повече възможности за избор, независимо дали става дума за след работно време или за почивни дни.

 

*публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама