Почистване на тавани

25.03.2022 / 11:08 0

Рано или късно се налага да се качите на тавана и да видите какво е положението там. Повечето хора могат да изпаднат в истински ужас, когато видят в какво състояние е тавана им. Най-вероятно започвате да се чудите как да изчистите всичко това. Покрай старите неща може дори да се навъдили различни вредители, които да са оставили своите следи или пък дори да са влезли птици. Тук е моментът да кажем, че не трябва да се притеснявате, а просто да се обадите на фирма предлагаща хамалски услуги. Почти всички хамалски фирми предлагат услуги за почистване на тавани, както и много други в подобна и други насоки. В следващите редове ще посочим какво включва самата услуга.


Изхвърляне на ненужните мебели и вещи

При почистване на тавани има огромен брой вещи, които са обемни и се нуждаят от премахване. Мебелите са също тежки и за тях е нужен и специален подход, както и повече хора. Всички те ще бъдат премахнати безопасно с предпазни средства и изхвърлени на подходящо място.


Премахване на вредители

На таваните често има вредители. Не се притеснявайте, те също ще бъдат премахнати, както и следите от тях. Това съпътства и самата услуга почистване на тавани. Възможно е някои фирми да не искат да премахват вредители, така че е добре да комуникирате и да кажете какво искате да се извърши и да включва услугата.


Премахване на вата и стара изолация

В таванските помещения, често има стара изолация, която трябва да се премахне, за да бъде максимално добре почистено. Тя не може да бъде използвана отново,  а ако я оставите само ще загрозява тавана. Като освен всичко, тя е и вредна за вдишване, което я прави и опасна за махане и чистене.


Цялостно и пълно почистване

Професионалното почистване на тавани се извършва от опитни хамали. Те не само премахват едрите боклуци, но също така почистват цялостно целия таван. Накрая ще имате на разположение стая, която с малко повече въображение можете да я превърнете в мечтаната спалня или пък офис. В не малко случаи таванът би могъл да се превърне в цял апартамент.


Освежаване

За да бъде пълно почистването следва и да се премахне и миризмата. Така ще имате свеж аромат, който ще ви завладее още с влизането. Дори няма да повярвате, че това е бил онзи стар таван, който е имал всякакви миризми и ви е отблъсквал.

 

Стъпки за възползване от услугата:

  • Уговорка и оглед –  това е важен процес в който обсъждате с фирмата, която ще извърши услугата от какво имате нужда, като е хубаво те да дойдат и да видят обекта лично, за да преценят какво ще е нужно за пълно почистване. Ако нямате възможност за лично присъствие, то в краен случай, някои фирми предлагат оглед и по Viber в удобно време чрез снимки или видео чат.
  • След като бъде извършен огледа, фирмата ще ви състави и оферта, която е само за вас. Ангажираността на хамалите не трябва да бъде под 2 часа, но и да е толкова, отново ще имате крайна цена. Хубаво е да обсъдите и дали имате нужда от транспорт за извозването, колко човека са нужни и други.
  • Хамалите опаковат и пренасят всичко до адреса който сте посочили или ако са захвърляне, до отпадъчното депо в района. Ако става въпрос за извън София, то тогава се таксува и такса за километър. Обикновено тя е около 0,90лв.
  • Накрая се разтоварват нещата на новото място или депото, ако са за хвърляне. Хубаво и желателно е, ако имате ценни предмети предварително да упоменете, за да може фирмата да ги опакова безопасно и да пристигнат в пълния си блясък на мястото, което сте ни дали като адрес.


Както виждате почистването не е толкова лесно. Нужно е да се заемат истински професионалисти, които разбират от работата си. Свържете се с нас за почистване на тавани. Нашите професионалисти ще се отзоват веднага и ще получите индивидуална оферта.

 

* публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама