Почна се! Първа катастрофа на новото кръгово на Автогарата във Варна. Само мантинелата спря колата да излети в трапа

04.12.2018 / 12:00 35

Поредна автокаскада е разрушила този път заграженията на кръговото на бул. „Владислав Варненчик“, съобщи Moreto.net.

Припомняме, че само преди дни шофьор падна с автомобила си на същото място, което тогава не бе оградено.

Отчетени бяха малко над 0.5 промила алкохол в издишания въздух, а 25-годишният водач се размина само с контузии и без тежки наранявания.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
Mercenary (преди 5 дни)
Рейтинг: 31705 | Одобрение: 10465
[url=https://petel.bg/#]ssd [/url]  " ... ...Ами ако беше тир ... ... Лятото когато всичко заработи и трафика стане няколко пъти повече ще е голямо шоу по тези кръгови за 150 000 000 млн. лева  Ако някой може да сложи камера да гледаме сиир ..." ================================================================================ TIR
0
1
читател (преди 5 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Кръговите на Владислав, Сливница и вероятно на Цар Освободител са АБСОЛЮТНО НЕ ОБЕЗОПАСЕНи. Една по-тежка кола, даже и смалка скорост ще прегази тези хилави матинели и ще падне в трапа на Левски,  където ще смачка други коли. Проектирано е така ,че  да се откраднат повече пари.
1
0
Андронен Колайдер (преди 5 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Елементарните частици във Варна сами се ускоряват......
5
1
лали (преди 6 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
хахахах личи ,че повечето писали са тъпи овце! Първо - ако караш с ограничението няма да имаш проблем с кръговото! Не е проблема на кръговото, а на малоумниците зад волана! Ако не си спазил правилата и си се натресъл - ми така ти се пада! Кръговото си е хубаво и хубаво е проектирано! Ама варненските овце не заслужават нищо!
1
0
аз (преди 6 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И кога ще сложат маркировка в кръговото?И ако си в дясна лена НЕ се напуска на първия изход кръговото,както някой гений е писал!!!Можеш и на втория изход да го напуснеш,но само толкова-един от първите два изхода!Докато ако си в лява лента -НЕ можеш да хванеш първия изход,а всеки следващ-от втория до пълен кръг!!!Айде ги нау4ете тези правила най накрая за кръговите!!Ама като не сте мърдали от село Варна ,губерния БГ,тъй ще е!!
1
0
аз до Варна (преди 6 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Даже се сещам,4е и в София има такъв тип кръгово кръстовище-Лъвов мост!!!
1
0
аз до Варна (преди 6 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ти излизал ли си извън село Варна??Съвсем нормално кръстовище-на запад е пълно с такива!Друг е въпросът,4е изпълнението е под всякаква критика-няма пешеходни пътеки между платната,едната пътека е на нивото на асфалта,другата е на над 50 см. отгоре,явно със стълби ще трябва да ходим там за да пресе4ем,има трсашно много крити4ни и опасни то4ки за вливане,слизане и ка4ване по рампите,а и то4но там ,в тази посока не са сложили знак Б2!!!Аз ако идвам от Кръглата банка и не съм от Варна,излиза 4е аз съм с предимство,защото няма никакъв знак там!Има единствено в самия кръг,но ако идваш от центъра важи едва ли не правилото на дясностоящия!Целта е една-не да се улеснят живущите,а да се крадат поредните многоооо милиони!!!
1
4
Варна (преди 6 дни)
Рейтинг: 40901 | Одобрение: 20971
абе какъв сериозен проект. това е за прокуратурата. после ще стане като пътя на Своге дето избиха хората. Утре ще се метне някой автобус оттам. Как ще сложиш насред най правата отсечка във Варна дупка в която долу ще вървят още коли. Знаете ли какво ще стане бе? Дайте пример някъде по света да има такава тъпотия и ще призная че автор на проекта не е най-малоумният в света
6
2
1 (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Първият сериозен проект във Варна със сериозно проектиране . Проблемът е че много пилоти в този град и съвсем малко водачи на МПС .
7
6
Шаш (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Проектанта на това кръгово е КРЪГЪЛ ГЛУПАК!Преди нямаше задръстване нямаше паднали,направиха кръговото и проблемите започнаха,за какъв ЧЕП го изсраха това лайно на средата на булеварда след като "Левски" не е на нивото на "Владислав"?Малоумници!
14
3
ба си (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Нова драма за тия с регистрация тоалетна хартия (ТХ) таман да разберат, че има кръстовища със светофари и изведнъж кръстовище в центъра с  мантинели.
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
http://www.spik-bg.org/doc/articles/roundabouts_traffic_man2.pdf
13
3
tonivp (преди 1 седмица)
Рейтинг: 744 | Одобрение: 334
само акъли,помислете и за селянина вижте дирите на селянина кой то се е изсилил от макдрайфа и си е взел  нещо за хапване попътно до кът стигне село,ама не е идвал тук от преди почването на ремонта и от де да знай човека че има кръгово вече,то на село кръгово има само на полянатаУхилен тъй че бъдете по снизходителни с коментарите Усмивка
14
1
суджук за герб (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не е зле, овреме да заменят мантинелата към долното ниво с надеждни, бетонови прегради . А , за боклука надвиснал от стръмният скат към къщите/подобия/ на Рио ди Максуда, не ми се мисли. 
28
0
Мада бе (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
 Научете се да карате в града с не повече от 50 км/ч, да гледате и спазвате маркировки, знаци и светофари, да не бъдете "джигити", и всичко ще е наред. А за тъпите и недомислени геометрични форми по пътищата съм съгласен! Правете алеи там, където са оформени вече пътеките от хората! Правете завоите и кривите така, както бихте ги преминали с най-голяма лекота, а не да са "красиви" от птичи поглед и геометрично правилни! И по-полечка със скоростта!
21
3
е туй накрая (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
В началото на новата отсечка на бул. Левски очаквайте падащи коли, в средата и накрая падащи камъни от циганетата
18
2
пляс пляс (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не е кръгово а овал. Вижте го на картата. Определено ще се минава по трудно защото двата десни завоя са с по-голям ъгъл за сметка на другите два където са с по-малък. Научете се ако сте в дясна лента да напускате още на следващия изход. Тези в лева лента я го напуснат на втори изход я не.
23
10
Рапон (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
В нормалните държави преди такива кръгови има поне мин 5 знака големи като ГЕРБски транспарант преди избори. Този т.н. булевард или скоростен път е еманацията на краденето от пътища в нашата родина
24
6
ТХ POWER (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
В Добрич Сфетофар не сме виждали, кръгово сте Турили?!? Сал ми обърквате Голфо на къде да кара Уаа
21
10
Варна (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Само като прочете човек коментарите,без да е виждал кръговото,ще му стане ясно,че няма как толкова глупаци да не се блъскат.Бахти и тъпите селяци
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
направиха и някои хубави неща като бордюри градинки и улици , но това е адската тъпотия ще има много катастрофи големи идиоти.
30
4
:) (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Като минавате след време по новият булевард, като стигнете това кръгово и предстои да минете отдолу. Намалете, огледайте се и ако няма свободно прелитащи джигити отгоре - преминете. 
19
7
ssd (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
За няколко стотин милиона лева (пари има) това ли измислиха? мантинелата широка но колчетата лабави Усмивка Ами ако беше тир нали щеше да падне долу а след време долу ще минават автомобили... Лятото когато всичко заработи и трафика стане няколко пъти повече ще е голямо шоу по тези кръгови за 150 000 000 млн. лева  Ако някой може да сложи камера да гледаме сиир
32
6
Mercenary (преди 1 седмица)
Рейтинг: 31705 | Одобрение: 10465
За тези, които мрънкат, че забавяло движението. Това е една от целите, които се преследват при поставяне на кръгово движение. Да улесни преминаването и да "убие" скоростта". Карайте нормално и никой няма да умре там!
21
4
Rocket (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Добре де, ако има проливен дъжд, няма ли долното ниво посока езерото да играе ролята на шокъров канал? Цялата вода от цветния и ХЕИ-то ще се злеят в този път, няма такава отводнителна шахта която да поеме толкова мтонове вода.
24
0
ssd (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
на излизане от кръговото има стеснение и трябва да влече в саседната лента ако си с по дълго мпс. Много от водачите не дават мигачи и неможеш да ги разбереш на къде ще продължат по това кръгово, от лента в лента без мигачи пълна лудница.
17
6
PowellPeralta (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Пътен възел Телепорта. При добро желание може да паднеш директно на ниво 1 и там ако се е посъбрала дъждовна водица,  може да те отнесе в езерото а от там в открито море. В зависимост от посоката на вятъре до Босвора са няколко часа и от там Средиземно море, кеф ти Кипър, кеф ти Халкидики.
20
21
анонимен (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Кръговото си е много дпбре, ама народът е много тъп!!!!!! Този прост народ заслужава да живее не в 21 век , а в каменната ера!
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Нали да се пълни със смачкани таралясници, както си му е реда?
39
7
Варна (преди 1 седмица)
Рейтинг: 40901 | Одобрение: 20971
предлагам да го кръстят пътен възел "Портних" като символ на цялото му управление
31
14
селям (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Некадърни герберски свине!!!!
36
7
Фифо (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ще има и убити без никакво съмнение, когато някой се хвърли долу и падне върху кола с хора....
24
5
hj (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Така или иначе е на две нива, кръговото, забавянето в него и прищипването по недодяланите форми на разделителните острови е можело и да се избегнат
33
7
Варна (преди 1 седмица)
Рейтинг: 40901 | Одобрение: 20971
и аз да помрънкам но това е най-безумното кръгово което съм виждал. абсолютно ненужно и безполезно изцапуркано насредата на възлов булевард който трябва да е от калибъра на цариградско шосе в софия. многооо катастрофи ни чакат на това място
45
7
... (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
няма да е последният. То този шедьовър на българският гений, комбинация м/у кръгово и надлез ще влезе а аналите на историята
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама