Погребаха убитата от Росен Горския Нанси - последният й дом е на 110 километра от лобното й място

12.01.2018 / 19:29 3

Влюбените Нанси и Боби, чийто живот отне бруталният престъпник Росен Ангелов-Горския в Нови Искър, бяха разделени след смъртта си. Убитата в касапницата навръх Нова година Нанси е била погребана вчера, далеч от лобното си място, научи ПИК. 

16-годишната девойка бе надупчена като решето от Горския на 31 декември в къщата на доведения й баща Неделчо Юнаков. Килърът екзекутира майка й Кети, бабата Елена, Юнаков и неговия син Георги. След масираната акция по издирването на изверга, трупът му бе открит в изоставена вила над село Луково. През седмицата стана ясно, че Ангелов се самоубил с оръжието, с което е разсрелял семейството. 

Според наши източници късно в сряда трупът на Нанси е бил освободен от моргата на Съдебна медицина, а вчера около 14 часа положен в гробищен парк на кюстендилско село. Както нашата медия съобщи след трагедията, Нанси Иванова е била ученичка в 23-то СОУ "Фредерик Жолио-Кюри" в столичния квартал "Редута".

По настояване на родителита на съучениците, децата не са пътували за опелото й, тъй като са логично са преживели трудно смъртта й. Учениците от 10 В клас, профилиран в специалността "Бизнес и предприемачество", са почели паметта на приятелката си с рози и лалета. 
 
Също вчера, 11 януари, бе погребан и приятелят на Нанси - Боби в гробищата на Гниляне. Останалите жертви - Неделчо и Георги Юнакови се очаква да бъдат погребани в Сапарева баня. Засега няма информация къде ще последният дом на Кети Кюхова. Живите роднини на фаталната жена я обвинявали за трагичната кончина на детето й.
 
Както стана ясно в процеса на разследването, Росен Ангелов, с който Кети е имала отношения, е избил фамилията от ревност. 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
45 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Много красиво дете, Бог да го прости. ============ И материал писан от пълен неграмотник, който не знае, че всеки е невинен до доказване на противното, а вината се доказва от СЪДА, до който Росен така и не го допуснаха. Майката на Боби да търси справедливост и да заведе дело пред международен съд срещу България. Тя загуби най-много и няма какво повече да губи.
5
1
ИВАНОВ (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А бабата какво стана с нея?
22
1
а (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Погребаха убитото момиче  Нанси  от неизвестен извършител ,жалко за детето и бог да го прости..
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама